Anket Başlığı: Sizce olası bir savaşta Rusya'yı yenebilir miyiz?
Yeneriz
80.00%
8 80.00%
Bu kaybedeceğimiz bir savaş olur
20.00%
2 20.00%
Katılımcı sayısı: 10 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MazAllah,Rusya ile Savaşsak Ne Olur
(30-12-2015 Saat: 02:06)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Umarım savaş olmaz fakat resmen sayılar bile bizi eziyor teknolojiden bahsetmiyorum bile :)
Ama bu devirde savaş çıkmaz çıksa da uzun sürmez nato birleşik milletler falan varken.Bu zamanki savaş toplumları kendilerine bağımlı yapmak :) Natonun  atom bombaları olduğu için Türkiye' de izin vermez saldırmalarına.Savaş olmazda olsa varsayalım Kara savaşlarında bizi yenemezler g3 lerimiz sağolsun :D ama şehirlerimizi yerle bir ederler taş üzerinde taş bırakmazlar.Birde tekrar Osmanlıyı kurarız diye korkar diye devletler izin vermezler.Sadece gerilim yaratılıyor.Bize bu durumda Azerbaycan destek çıkar şimdi biz çıkamayız o da ayrı bir mesele.
nüükler bomba atarak 50Yıl sonraki torunlarımızı bile etkileyebilirler ayrıca türkiye'ninde 93tane nüükler bombası bulunmakta nato izinliyle kullanılabilir fakat nekadar gelişmiş olsadalar bizimde türk gücümüz var bir yerlerinde kuyruk acıları var işte böyle yapıyorlar :).
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2015 Saat: 02:09)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-12-2015 Saat: 02:06)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Umarım savaş olmaz fakat resmen sayılar bile bizi eziyor teknolojiden bahsetmiyorum bile :)
Ama bu devirde savaş çıkmaz çıksa da uzun sürmez nato birleşik milletler falan varken.Bu zamanki savaş toplumları kendilerine bağımlı yapmak :) Natonun  atom bombaları olduğu için Türkiye' de izin vermez saldırmalarına.Savaş olmazda olsa varsayalım Kara savaşlarında bizi yenemezler g3 lerimiz sağolsun :D ama şehirlerimizi yerle bir ederler taş üzerinde taş bırakmazlar.Birde tekrar Osmanlıyı kurarız diye korkar diye devletler izin vermezler.Sadece gerilim yaratılıyor.Bize bu durumda Azerbaycan destek çıkar şimdi biz çıkamayız o da ayrı bir mesele.
nüükler bomba atarak 50Yıl sonraki torunlarımızı bile etkileyebilirler ayrıca türkiye'ninde 93tane nüükler bombası bulunmakta nato izinliyle kullanılabilir fakat nekadar gelişmiş olsadalar bizimde türk gücümüz var bir yerlerinde kuyruk acıları var işte böyle yapıyorlar :).
Nükleer bombalar bizim olsa atarız da natonun atmamıza izin vermez onlar :D
Her zaman ki acıları siyaset yapmak istemiyorum ama belli bölgedeki Amerika etkisini kendi etkisi yapmaya çalışıyor Suriye ve Ermenistan yardımları buna en büyük örnek sıcak denizler hikayesi açık yazmıyorum bilen anlar zaten.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2015 Saat: 02:19)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-12-2015 Saat: 02:09)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Nükleer bombalar bizim olsa atarız da natonun  atmamıza izin vermez onlar :D
Her zaman ki acıları siyaset yapmak istemiyorum ama  belli bölgedeki Amerika etkisini kendi etkisi yapmaya çalışıyor Suriye  ve Ermenistan yardımları buna en büyük örnek sıcak denizler hikayesi açık yazmıyorum bilen anlar zaten.

Önümüzdeki 50 yıl Rusya ve Çin iyice gerileyecek deniliyor zaten. Bir tane adam vardı kitap yazmış bununla ilgili. Türkiye, Polonya, Meksika yıldız ülkeler olacak falan diyor. Hayırlısı bakalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping