Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bordo berelilerden emir var!
(09-09-2015 Saat: 00:22)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Vay be ne güzel masal anlatmışsın. Ben lider konumuna hakkımla geldim, bak gördünmü yine beni kendi kişiliğinle karıştırdın.
Hala abi mabi diyorsun, noldu ağlıyormusun?
Hadi onu bunu geçtim, yemin ediyorum bu destekte olduğumdan beri böyle diyenlerin hep geri döndüğünü gördüm, sende onlardan birisisin. Unutma burada bir aile var, ama ailenin ne demek olduğunu bilmeyip burada olanlarda var. Bunlarda bu desteği bozan kişiler yani sizler.

- Senin o iki çift lafını ben bir güzel çarpar sana yöneltirim merak etmeyesin.

Cem sınırı çok pis aşıyorsun canım benim sen kimsinde benim adamlığıma laf atıyorsun bak illa anlayıcağın dilden konuşturtacaksın beni bu rütbeye kendi hakkınla geldim diyorsun anca kendini kandırırsın senden daha iyi tasarımcılar var bu forumda örnek : kemik344,novruz,xr's gibi isimler varken sen o rütbeyi hakkınla kazanman imkansız kaç ay grafiker adayı olarak kaldın sonra 1 ay geçmeden paso rütbe atlaması yaşadın biraz bahsedermisin.

Skype eklemeni hayla bekliyorum bu arada birazcık admasan eklersin : eleqantss skype adresim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2015 Saat: 00:20)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-09-2015 Saat: 00:16)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşte, o eski dostluğundan eser yok. İkiyüzlülüğe bürünmüş gidiyorsun, ben abi mabi lafıyla ilerleyecek insan değilim. Ben birinin altında laga luga yapacak birisi değilim, beni kendinle karıştırma.
Dediğim gibi beğenmiyorsan güle güle, ama bu lafları edip gitmiyorsan senin psikoloji doktoruna gözükmeni tavsiye ederim.

Cem gerçekten bak eski günler namına suana kadar hakaret etmedim sana karşı sınırı aşma sen git abilerin gelsin kimseye abi ayagı çekmedim diyorsun rütbe için afedersin ama **** yırtan bir adamdın adminle özel mesajların var okadar birden lider oluyorsun nedeni ne desteğe rütbe yapıldı diyemi sadece hayır yalakası oldugun için ona kalırsa oktay kardeşim tema yapdıgında ne oldu hiç birşey olmadı demi merak etme zaten gideceğim bu ortamdan ama desteği ama bir çift laf söyledikden sonra.
Burada adminlerden bahsettiğin için yazıyorum bu konunda yada önce ki konularında yapmak istediklerine bir nevi gözyumdum.Oktay tema yaptı bir şey olmadı.Şimdi bu lafı sen mi diyorsun yoksa Oktay mı böyle bir yakınmada bulunuyor?
XR's ve xFeyz kendi istekleriyle bu temaları yaptılar.Yani ben yada diğer admin bir vaatte bulunmadık.
Captain ise bize bir çok öneri ile gelerek gelişmemizde katkıda bulundu.Bunların yanında da rank yaptı.Bu esnada liderlik konuşması geçti ve bende ona uygun gördüm verdim.
-Elalemin derdi seni mi gerdi? Burada usulsüzce futursuzca laflar söylüyorsun.Önce adam ol, sonra adamlıktan bahset.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2015 Saat: 21:09)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sebebsiz yere tartışma çıkarmaya çabalamak bu olsa gerek. İkinizde birbirinizin konularına yorum atmazsanız bu sorun çözülür. Biri ateş çıkartıyor diğeri ise kürekli gidiyor.
Kürek değil ismail körük :)
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
Ben zaten kendimi süper bir tasarımcı olarak ilan etmiyorum. Allah'a şükür birkaç şey biliyorum ve tasarım yapıyorum.
Hiçbirzaman bu saydığın kişilerden kendimi üstün görmedim, sadece kendime güvenip tasarım yapmaya devam ettim.
Allah yukardadır ben bazen bu kişilerin tasarımlarını o kadar çok seviyorumki ben bir şey bilmiyorum deyip geçiyorum.

Kısacası; keşke birazcık adam olsaydın bu sözlerimi gerçekten çok iyi anlardın. Asıl dostluk işte budur, ben hiçbir zaman bir kişiden kendimi ne üstün nede alt bir kişilik olarak gördüm. Herkes benim için aynı düzey saygıyı, sevgiyi, konuşmayı hakkediyor.

@TaaRRuz: Adminim, bu konuyu kilitlerseniz sevinirim, teşekkürler.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı isteği üzerine konu kilitlendi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping