Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bordo berelilerden emir var!
hareketli-bayrak-gifleri.gif
''Profillerinizi karartmayın, bu çakal sürüsünü sevindirmeyin. Bunun yerine ay yıldızlı sancağın onlara inat nasıl dalgalanacağını gösterin. Biz savaşçı milletiz, acımızı içimizde yaşayıp kin kusmasını biliriz. Kan ve düşman bizi ancak diri tutar. Eğer tepkinizi göstermek istiyorsanız, profilleri karartmayın. Evlerinize, araçlarınıza, sosyal hesaplarınıza Türk bayrağı asın.''

Not: Lütfen şehitlerimiz için birer fatiha okuyunuz.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benim profilim karartılıktı, hemen kaldırıyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çok yararlı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 23:34)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok yararlı.

Çooook :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Resmi kaynak ulastırabilirmisin acaba çok şasırdım gerçekten devlet ne zamandan beri profil fotoğraflarına karışır olmuş sasırdım prim yapmayı amaclayan bir blogdur büyük ihtimalle.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2015 Saat: 00:08)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resmi kaynak ulastırabilirmisin acaba çok şasırdım gerçekten devlet ne zamandan beri profil fotoğraflarına karışır olmuş sasırdım prim yapmayı amaclayan bir blogdur büyük ihtimalle.

Bunu facebook sayfasından askerimiz paylaşmıştır. Ayrıca her şeye böyle atlayacaksan hiç atlama, oltama takılırsan affetmem.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2015 Saat: 00:36)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-09-2015 Saat: 00:08)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resmi kaynak ulastırabilirmisin acaba çok şasırdım gerçekten devlet ne zamandan beri profil fotoğraflarına karışır olmuş sasırdım prim yapmayı amaclayan bir blogdur büyük ihtimalle.

Bunu facebook sayfasından askerimiz paylaşmıştır. Ayrıca her şeye böyle atlayacaksan hiç atlama, oltama takılırsan affetmem.

Ne kadarda asabisiniz cem bey sadece resmi kaynak istedim @edward arkadaşla ilgilenebilirmisiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
karısmak ıstemedım ama eleqant burda ne varda edward ı etıketlıyorsun kı ?
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
Bu haberi askerlerin paylaşmasına zaten gerek yok.Askerlerimiz paylaşmasada yapabiliriz zaten profilimizi karartmamız saçmalık.TÜRK bayrağı nasıl evlere arabamıza asıyorsak sosyal medya hesaplarımızada yapabiliriz.Misal Türkistan olayında nasıl fotoğraflarımızın arkasına Mavi ayyıldızlı türk bayrağı yaptıysak aynısını Türk bayrağınıda yapabiliriz. Sadece SOMA maden faciası olaylarında profillerimizi karartmıştık onu anlarımda fakat bu olayda eğer profillerimizi karartırsak karşımızdaki hain insanlar bizim yenik düştüğümüzü anlarlar. Boşa dememişler ''Bir ölürüz , bin diriliriz.''
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2015 Saat: 00:48)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ne kadarda asabisiniz cem bey sadece resmi kaynak istedim @edward arkadaşla ilgilenebilirmisiniz.

En ufak şeyde ilkokul çocuğu gibi başkalarına şikayet edeceksen, benimle uğraşma.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Türk bayrağı zaten şehitlerimizin kanı ile oluşmuştur. O yüzden kırmızıdır rengi. Çünkü büyük bir manipülasyon akımı var sosyal medyada Türk bayrağı hiçbir zaman kararmaz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çok yararlı...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2015 Saat: 20:55)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

En ufak şeyde ilkokul çocuğu gibi başkalarına şikayet edeceksen, benimle uğraşma.

Eski bir lider olarak yakıstıramadım bu üslubu size kuralları bendne daha iyi bilmeniz gerekirdi @edward arkadaş Hakaret etmeye devam edecek sanırsam bir ilgilenirseniz sevinirim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sebebsiz yere tartışma çıkarmaya çabalamak bu olsa gerek. İkinizde birbirinizin konularına yorum atmazsanız bu sorun çözülür. Biri ateş çıkartıyor diğeri ise kürekli gidiyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2015 Saat: 21:03)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Eski bir lider olarak yakıstıramadım bu üslubu size kuralları bendne daha iyi bilmeniz gerekirdi @edward arkadaş Hakaret etmeye devam edecek sanırsam bir ilgilenirseniz sevinirim

Hadi ben eski liderim, peki sen insanmısın?
- Azıcık gururun olsa burayı kötüledikten sonra burada kalmazsın. Yaptığın şey ikiyüzlülüktür. Azıcık adam olsaydınız zaten burada olmazdınız. Sözünüzün eri olun azıcık, sizdeki sadece söz ancak icraatınız hiçbir zaman olmuyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2015 Saat: 00:07)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-09-2015 Saat: 21:03)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-09-2015 Saat: 00:36)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunu facebook sayfasından askerimiz paylaşmıştır. Ayrıca her şeye böyle atlayacaksan hiç atlama, oltama takılırsan affetmem.

Hadi ben eski liderim, peki sen insanmısın?
- Azıcık gururun olsa burayı kötüledikten sonra burada kalmazsın. Yaptığın şey ikiyüzlülüktür. Azıcık adam olsaydınız zaten burada olmazdınız. Sözünüzün eri olun azıcık, sizdeki sadece söz ancak icraatınız hiçbir zaman olmuyor.
Güzel kardeşim bak ne güzel diyorsun ikiyüzlü diye bir arkadaş güya forumu bıraktı fakat suan lider kendisi ona bu lafları edemiyorsan bana da deme hakkın olmaz sen git abilerinin doldurmasıyla takıl insanlıgım emin ol sendede fazladır zamanında arkadaşım kardeşim dedigin kişiye bunları diyorsan bu soruyu dön kendine sor . @edward artık arkadaşla ilgilenirseniz sevinirim çizmeyi aşmaya başladı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Buradada kavga çıkarmayın be..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İşte, o eski dostluğundan eser yok. İkiyüzlülüğe bürünmüş gidiyorsun, ben abi mabi lafıyla ilerleyecek insan değilim. Ben birinin altında laga luga yapacak birisi değilim, beni kendinle karıştırma.
Dediğim gibi beğenmiyorsan güle güle, ama bu lafları edip gitmiyorsan senin psikoloji doktoruna gözükmeni tavsiye ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2015 Saat: 00:16)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşte, o eski dostluğundan eser yok. İkiyüzlülüğe bürünmüş gidiyorsun, ben abi mabi lafıyla ilerleyecek insan değilim. Ben birinin altında laga luga yapacak birisi değilim, beni kendinle karıştırma.
Dediğim gibi beğenmiyorsan güle güle, ama bu lafları edip gitmiyorsan senin psikoloji doktoruna gözükmeni tavsiye ederim.

Cem gerçekten bak eski günler namına suana kadar hakaret etmedim sana karşı sınırı aşma sen git abilerin gelsin kimseye abi ayagı çekmedim diyorsun rütbe için afedersin ama **** yırtan bir adamdın adminle özel mesajların var okadar birden lider oluyorsun nedeni ne desteğe rütbe yapıldı diyemi sadece hayır yalakası oldugun için ona kalırsa oktay kardeşim tema yapdıgında ne oldu hiç birşey olmadı demi merak etme zaten gideceğim bu ortamdan ama desteği ama bir çift laf söyledikden sonra.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Vay be ne güzel masal anlatmışsın. Ben lider konumuna hakkımla geldim, bak gördünmü yine beni kendi kişiliğinle karıştırdın.
Hala abi mabi diyorsun, noldu ağlıyormusun?
Hadi onu bunu geçtim, yemin ediyorum bu destekte olduğumdan beri böyle diyenlerin hep geri döndüğünü gördüm, sende onlardan birisisin. Unutma burada bir aile var, ama ailenin ne demek olduğunu bilmeyip burada olanlarda var. Bunlarda bu desteği bozan kişiler yani sizler.

- Senin o iki çift lafını ben bir güzel çarpar sana yöneltirim merak etmeyesin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping