Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bırakıyorum..
(19-05-2015 Saat: 00:14)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-05-2015 Saat: 00:05)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-05-2015 Saat: 23:53)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence dönme zaten olayımız saçma destek konusu açan yok geyik forumu, ama arada bir bak incele forumu tabii. Derslerinde başarılar.

Siteyi niye kötülüyorsunuz ? Beğenmiyorsanız sizde girmeyin.

2015 üyelik tarihin var, yakında anlarsın. Siteyi kötülediğim yok herkes biliyor forum amacından saptı. Önüne gelen ekip kuruyor a bu ekip b şu ekip bakıyorum istek köşesine hanginizin ekibi var acaba orada. Buraya emin ol senden çok emeğim geçmiştir, gerektiği yerde eleştirilmeyi de kabullenmeli biri bir siteyi kuruyorsa. İyi yada kötü yorumlar. @Caxing

Ne olmuş 2015 de kayıt olduysam, emekle ne alakası var ? Kendinizi öne çıkarmaya çalışacağınıza direk cevap verebilirsiniz ? Siz sıkılmış vs olabilirsiniz ama diğer aktif üyeleri forumdan soğutma hakkınız yok. Grup kurulmuşsa ne olmuş şimdi de ona mı taktınız kafayı. Eleştiri farklı, adama bence dönme diyorsun bunun neresi eleştiri..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adamı eleştirmiyorum, bu benim önerim. Burda siteyi eleştiriyorum ben. Neden dönmemesi gerektiğini açıklayarak mesajları düzgün oku bu bir. Benim burada yaptıklarımı söyleyip kendimi öne çıkarmama gerek yok zaten kim görecek böyle bir forumda bu iki, mesajları düzgün okusan şunuda anlarsın, daha ne gördün bu forumdada böyle siteyi neden kötülediğime laf ediyorsun 1-2 aylık üyeyken gece 3 e kadar forumdaydım bende, kimseyi forumdan soğuttuğumda yok. Evet ona taktım kafayı son kez mesajımı düzgün OKU. benim burda sorguladığım şey grup değil, Forum AMACINDAN saptı. Grup kuran kurana dedim. Daha fazlada mesaj yazmayacağım ne anlıyosan onu anla
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ertank tekrar gelmeni 4 gözle bekliyoruz @ertank
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 00:22)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adamı eleştirmiyorum, bu benim önerim. Burda siteyi eleştiriyorum ben. Neden dönmemesi gerektiğini açıklayarak mesajları düzgün oku bu bir. Benim burada yaptıklarımı söyleyip kendimi öne çıkarmama gerek yok zaten kim görecek böyle bir forumda bu iki, mesajları düzgün okusan şunuda anlarsın, daha ne gördün bu forumdada böyle siteyi neden kötülediğime laf ediyorsun 1-2 aylık üyeyken gece 3 e kadar forumdaydım bende, kimseyi forumdan soğuttuğumda yok. Evet ona taktım kafayı son kez mesajımı düzgün OKU. benim burda sorguladığım şey grup değil, Forum AMACINDAN saptı. Grup kuran kurana dedim. Daha fazlada mesaj yazmayacağım ne anlıyosan onu anla

Vallahah bu site senin dediğin haldeyse senin gibi insanlar yüzündendir. Yeni yetkili kadrosuyla düzelir o zaman. Allah'a şükür tek seferde okuduğumu anlayabiliyorum ama sen kendi yazdığını bile anlayamıyorsun. Benimle laubali konuşma böyle ben senin azarlayabileceğin çocuk değilim, bazı kişilere yapmışsın burda havan geçiyor sanıyorsun. Forum amacından saptı diyorsun, tamam saptı diyelim.

" Bence dönme zaten olayımız saçma destek konusu açan yok geyik forumu, ama arada bir bak incele forumu tabii. "

Bunun eleştiri olması için böyle yazılmaması gerekiyor. Gerçi ben kime laf anlatıyorum ki anlamak istemiyorsun.. Birde daha yazmıyorum demiş :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sakin olun agalar şurda bi 1 aylık veda konusu açtık :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güle güle.En yakın zamanda görüşürüz :)
-Aklında etiketlere kızan biri olarak kalmk istemem bu arada :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-05-2015 Saat: 22:35)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birşey diyebilirmiyim bu zamandan sonra sınavlar kaldımıki şuan sadece telafi sınavları kaldı.

Benim Arkadaşın 2. Sınavları Başlıyacak Haftaya :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güle güle @ertank bey. İnşallah bütün sinavlardan hakkini alirsin. Tekrar bekleriz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Derslerini ihmal etme.İyi Çalış.Ağlaya ağlaya git güle güle gel :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 06:21)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle.En yakın zamanda görüşürüz :)
-Aklında etiketlere kızan biri olarak kalmk istemem bu arada :)
Onu şakasına yazmıştım :)
(19-05-2015 Saat: 07:25)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-05-2015 Saat: 22:35)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birşey diyebilirmiyim bu zamandan sonra sınavlar kaldımıki şuan sadece telafi sınavları kaldı.

Benim Arkadaşın 2. Sınavları Başlıyacak Haftaya :) 
Bizim 3. sınavlar var .s
(19-05-2015 Saat: 08:16)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle @ertank bey. İnşallah bütün sinavlardan hakkini alirsin. Tekrar bekleriz.
Teşekkür ederim.
(19-05-2015 Saat: 10:37)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Derslerini ihmal etme.İyi Çalış.Ağlaya ağlaya git güle güle gel :)
Öyle geliriz inşallah :)

- Destek.10tr.net 'de aktifliği bıraktım sanabilirsiniz kendı forumlarımda veya ortak olduklarıma bakıyorum ama onlarada çok gıremıyorum merak edenler olursa

webfast.10tr.net (Benim)
loading.10tr.net (Ortak)
elitmybb.10tr.net (Ortak)
destekmmo.10tr.net (S.Mod)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sınavlarında başarılar..
Umarım iyi bir not alırsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-05-2015 Saat: 15:55)Cratos Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sınavlarında başarılar..
Aramız geri dönmeni bekliyeceğim.

Teşekkür ederim boş zamanlarımda giriyorum.. babamın olmadıgı zamanlarda :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping