Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bırakıyorum..
1 haftadır foruma hiç girmedim bugun girdim arada girip bakıyorum ders çalışıyorum gittigim lisede çok zor.. hele hele geometri ölü agalar ders calısmak zorundayım haziranda döneceğim iyi forumlar ;)

NOT : Yinede boş zamanımda girerim yorum yazarım ancak çok boş zamanım olmuyacak gibi.

@TheBoss @xoxox @newsong30 @bilsoft @Edward @ASiPaTRoN @Caxing @atakaj @ufufuk @#Power @#Captain

Etiketlediklerim kızmamıştır inş son 1 kişiye etiket atıcagım o benım ıcın onemlı biri etiketlere kızan birisi

@Novruz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birşey diyebilirmiyim bu zamandan sonra sınavlar kaldımıki şuan sadece telafi sınavları kaldı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar derslerinde :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-05-2015 Saat: 22:35)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birşey diyebilirmiyim bu zamandan sonra sınavlar kaldımıki şuan sadece telafi sınavları kaldı.

3. Sınav okul sınavları var normal sınavlar bizim okulda mayıs - haziran gibi açılıyor o sezon :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-05-2015 Saat: 22:36)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-05-2015 Saat: 22:35)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birşey diyebilirmiyim bu zamandan sonra sınavlar kaldımıki şuan sadece telafi sınavları kaldı.

3. Sınav okul sınavları var normal sınavlar bizim okulda mayıs - haziran gibi açılıyor o sezon :)
İnşallah istediğin notları alırsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
24 Gün kaldı zaten , görüşürüz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Deniyiceğiz hayırlısı ne diyelim.
--
xoxox : Sağol knk :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En kısa sürede dön :) Görüşmek üzere kardeşim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi günler dostum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepinize teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

okuldan okula değişim gösterebilir. Kız Meslek Lisesi 10. Sınıf öğrencileri sınavlarını bitirmişken Ticaret Meslek Lisesi 11. Sınıf öğrencileri(yani ben) daha 2. Sınavlara yeni başlıyoruz..

Geometri benimde başımı yakmıştı; aman ihmal etme dersleri.. Başarılar dilerim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sinavlarinda basarilar dilerim kardesim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşmek üzere
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşürüz, ancak biraz geç kalmadın mı ? Koskoca II.Dönem son 20 güne sığdırılmaz ki. Yine de çalış. Sınavlarında başarılar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-05-2015 Saat: 23:34)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Görüşürüz, ancak biraz geç kalmadın mı ? Koskoca II.Dönem son 20 güne sığdırılmaz ki. Yine de çalış. Sınavlarında başarılar..

Bizde böyle ne yapalım.. Yorumlar için teşekkürler iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşmek üzere, geri gelmeni dört gözle bekliyoruz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-05-2015 Saat: 23:42)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Görüşmek üzere, geri gelmeni dört gözle bekliyoruz :)

Sağol onur abi..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence dönme zaten olayımız saçma destek konusu açan yok geyik forumu, ama arada bir bak incele forumu tabii. Derslerinde başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-05-2015 Saat: 23:53)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence dönme zaten olayımız saçma destek konusu açan yok geyik forumu, ama arada bir bak incele forumu tabii. Derslerinde başarılar.

Siteyi niye kötülüyorsunuz ? Beğenmiyorsanız sizde girmeyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2015 Saat: 00:05)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-05-2015 Saat: 23:53)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence dönme zaten olayımız saçma destek konusu açan yok geyik forumu, ama arada bir bak incele forumu tabii. Derslerinde başarılar.

Siteyi niye kötülüyorsunuz ? Beğenmiyorsanız sizde girmeyin.

2015 üyelik tarihin var, yakında anlarsın. Siteyi kötülediğim yok herkes biliyor forum amacından saptı. Önüne gelen ekip kuruyor a bu ekip b şu ekip bakıyorum istek köşesine hanginizin ekibi var acaba orada. Buraya emin ol senden çok emeğim geçmiştir, gerektiği yerde eleştirilmeyi de kabullenmeli biri bir siteyi kuruyorsa. İyi yada kötü yorumlar. @Caxing
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping