https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şık Bir Duyuru Panosu
USTAD ellerine sağlık çok teşekkür ediyorum ancak yok işte yok yazmıyor. ;(

işte resim
http://i.hizliresim.com/ao7REz.png

başka yolu yok mu mesela eklentilerde ki hello word gibi bunu aktif yapıp değiştiremezmiyiz.

NOT: FTP özelliği var ücretli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı 10tr.net dışı istek yapıyor

@#Power

@#Captain

Hem 10tr.net sisteminde FTP verilmiyor. ücretli bile alamassın verilmiyor.

O kadar uğraştım yazıklar olsun.

Site adresinide vermiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gösterdiğiniz resimdeki şablonlar 10tr.net sistemine ait değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2015 Saat: 23:38)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gösterdiğiniz resimdeki şablonlar 10tr.net sistemine ait değil.

Ordan çaktım saten kendine ftp ile site kurmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ufufuk 10tr.net dışı mybb desteği diye bir alt forum var :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2015 Saat: 23:39)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ufufuk 10tr.net dışı mybb desteği diye bir alt forum var :)

İnsanı aptal yerine koyup,kandırmaya çalışmakta ayrı birşey+konu veya yorum orda değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2015 Saat: 23:39)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ufufuk 10tr.net dışı mybb desteği diye bir alt forum var :)

Evet, bunu admin açmıştı. Bunu unutmuşum verilebilir, ama böyle konularda falan pek özel ilgi vermemek gerekiyor, önceliğimiz 10tr.net.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.

Hayır amacım kimseyi kandırmak değil öyle bir niyetim yok ispatı bir önceki mesajlarım da vardır konu içeriğinde NOT: olarak belirtmiştim FTP desteği vardır diye.

Son olarak acemiyim daha yeni yeni öğreniyorum. Ve anladım bunu yapamayacağım yanı duyuru sistemini kullanamaya ama bu yolsa devam edeceğim.

UFUK USTAD herşeye rağmen çok teşekkür ediyorum senin bilgi ve tecrübeleri benim ve yeni başlayanlar için desteğine ihtiyacımız vardır.

Tekrar teşekkür ediyor tekrar görüşmek üzere bir durum olursa başvururum sizlere. ;-)

Bu arada adım doğan yaşım 23. Ankara
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2015 Saat: 23:49)windowshaber Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.

Hayır amacım kimseyi kandırmak değil öyle bir niyetim yok ispatı bir önceki mesajlarım da vardır konu içeriğinde NOT: olarak belirtmiştim FTP desteği vardır diye.

Son olarak acemiyim daha yeni yeni öğreniyorum. Ve anladım bunu yapamayacağım yanı duyuru sistemini kullanamaya ama bu yolsa devam edeceğim.

UFUK USTAD herşeye rağmen çok teşekkür ediyorum senin bilgi ve tecrübeleri benim ve yeni başlayanlar için desteğine ihtiyacımız vardır.

Tekrar teşekkür ediyor tekrar görüşmek üzere bir durum olursa başvururum sizlere. ;-)

Bu arada adım doğan yaşım 23. Ankara

Yeni üyesin diye ilk seferliğine affediyoruz. Forum kurallarının tamamını okusan iyi olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping