Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rank Çalışması - #Captain
Ooo, bir evladımız daha gelmiş point1234 & kaily yorum atmayın şu konularıma siz ne laf anlamaz çocuksunuz.

- Psd paylaşılacak.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Takma Sen Bence Harika
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 21:58)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ooo, bir evladımız daha gelmiş point1234 & kaily yorum atmayın şu konularıma siz ne laf anlamaz çocuksunuz.

- Psd paylaşılacak.

tamam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 22:01)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2015 Saat: 21:58)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ooo, bir evladımız daha gelmiş point1234 & kaily yorum atmayın şu konularıma siz ne laf anlamaz çocuksunuz.

- Psd paylaşılacak.

tamam

haklının arkasındayım, haksızın hep arkasındaydım ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 22:03)Point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

- Psd paylaşılacak.

tamam

"Haksızın" Arkasında Olmak Ne Kadar Mantıklı Tartışılır,Tabii..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 22:08)Legendary Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

- Psd paylaşılacak.

tamam

sen inceyi anlayamamışsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 22:10)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

- Psd paylaşılacak.

tamam

Buradakilerin %80'inden 6 Yaş Büyüğüm ve Şunu Kavrayacaksınız Ki,Laf İle Peynir Gemisi Yürümez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 22:14)Legendary Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2015 Saat: 22:10)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2015 Saat: 22:01)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tamam

Buradakilerin %80'inden 6 Yaş Büyüğüm ve Şunu Kavrayacaksınız Ki,Laf İle Peynir Gemisi Yürümez.

Yaş olarak büyük olman hiç bir şeyi değiştirmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cem çok büyük tepki vermişsin burada. Biraz daha iyi şeyler söyleyebilirdim. Özgün olunması gerektiği doğru bir şey. Fakat taklit etmek de başarıdır benim kastım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Emek Hırsızı Değil Kendisi Sıfırdan Yapmış Bunda Bir Sorun Yok Bence Captain'nın Kendi Özgü Yaptığı Çalışmalarda Var.
-Eline Sağlık Güzel Olmuş
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
- Zaten bir kaç çocuk bu forumdan temelli gidecek bunun hakkındada bir metin hazırlıyorum, özel mesaj ile adminlere bir mesaj atacağım, sonuçlar elbet gözükür.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 22:26)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cem çok büyük tepki vermişsin burada. Biraz daha iyi şeyler söyleyebilirdim. Özgün olunması gerektiği doğru bir şey. Fakat taklit etmek de başarıdır benim kastım.

Taklitler aslını yüceltir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 22:42)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2015 Saat: 22:26)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cem çok büyük tepki vermişsin burada. Biraz daha iyi şeyler söyleyebilirdim. Özgün olunması gerektiği doğru bir şey. Fakat taklit etmek de başarıdır benim kastım.

Tipin kadar konuş (:
- Şimdi ağzımı açtırma benim, özelden yazdım tama yazmam birdaha mesaj falan dedin işte çocuksun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 22:48)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tipin kadar konuş (:
- Şimdi ağzımı açtırma benim, özelden yazdım tama yazmam birdaha mesaj falan dedin işte çocuksun.

Ne alaka tiple şimdi ya söylecek lafın yok bari ciyaklama.Bana çocuk diyene bak ya :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2014 Saat: 19:21)MertKExe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar... Bir Konuya Açıklık Getireyim Saçma Sapan Yollara Sapmayın Yada Gereksiz Yere Olayı Uzatmayın... Önemli Olan Bunu Yapmak Convert Edip Editlemek Değildir... Bu Lafım Sana Mehmet... Arkadaş Benim Tasarımımın Aynısını Yapmamış... Yapmaya Çalışmış, Yapabilmiş mi? Sizce Hayır, Fakat Zaman Ayırıp Benzetmesi Bile Onun Sizlerden Daha İyi Grafiker Olduğunu Gösterir... Önemli Olan Çaba Göstermek, Hazıra Konmak Değildir... Ha Tabii Aynı Şeyi Yapmanızı Onaylıyor muyum? Hayır... Kendiniz Olun... Bu Mesajdan Sonra Lütfen Gereksiz Mesaj Atmayın Arkadaşlar Hepiniz Saçmalamaya Başlamışsınız. Lütfen Arkadaşlar, Bu İşleri Büyültecekseniz Hobi Olarak Yapmıyorsanız Lütfen Biraz Kurumsallaşmaya Başlayın. Gereksiz Yere Laf Kalabalığına Gerek Yok.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gereksiz yere tartışma yapmayın yorumları teker teker okudum, hiç bir yorumda kötü niyet görmedim. Eğer eleştiri kaldıramayacaksanız tasarımlarınız da sizde kalsın, paylaşmayın.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şefim, nasıl bir terslik göremedin her konuda böyle yapıyor baltalıyor neyse tamam yine haksız ben oldum.
- Güncel, mümkünse Kaily & Point1234 birdaha hiçbir konuma mesaj atmanızı istemiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 23:59)#CaptainŞefim Nickli Kullanıcıdan Alıntı: , nasıl bir terslik göremedin her konuda böyle yapıyor baltalıyor neyse tamam yine haksız ben oldum.
- Güncel, mümkünse Kaily & Point1234 birdaha hiçbir konuma mesaj atmanızı istemiyorum.

Senin nasıl bi kafa yapın var ben hala anlamış değilim.Her konumu baltalıyorsun diyorsun madem öyle göster hangi konunu baltalamışım,herkes neyin ne olduğunun farkında.Senin konularına yorum atmaya meraklıda değilim zaten.Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2015 Saat: 00:02)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2015 Saat: 23:59)#Captain Şefim Nickli Kullanıcıdan Alıntı: , nasıl bir terslik göremedin her konuda böyle yapıyor baltalıyor neyse tamam yine haksız ben oldum.

Senin nasıl bi kafa yapın var ben hala anlamış değilim.Her konumu baltalıyorsun diyorsun madem öyle göster hangi konunu baltalamışım,herkes neyin ne olduğunun farkında.Senin konularına yorum atmaya meraklıda değilim zaten.Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.

Senle laf dalaşına girmicem ama sonun kötü olacak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping