Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destekya - Tema Çizimi v1 [üst menü]
ve de o temayı editlemedim yani psdsi vb. yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hacı sen fikir almamışsın direk temayı almışsın. Adamlar parayla satıcak sen rep ile. Emek hırsızlığı oluyor. Zaten tasarım basit olan kısmı. Bütün olay kodlamada.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncellikle başkalarının emeklerine saygılı olmak gerekir resimden belli bas baya aynısını yapmışsın burada tasarım göremiyorum bu kopya yapıştır oluyor.
Bu temanın burada kodlanması ve paylaşılması yasaktır.
Telif haklarına aykırı.
O resimide kaldırın bu bir uyarı tekrarı halinde ceza alacaksınız.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tekrar eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2014 Saat: 20:41)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: karanlık adminimiz girdi :D
Şu yorumun ne gereksiz olduğunun farkındasındır umarım.komik bir olayda yok burada gereksiz mesajlar atmayın konulara.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2014 Saat: 20:41)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: karanlık tekrar eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
herny durum ortada hem başka forumdan,siteden header alıyorsun hemde bana foruma yeni geldin diyorsun :)
1-3 tasarım kodlamasıyla profesör olunmuyor heralde sen yaşadın
midlese gelince; bu temanın header Kısmının (Ç)alıntı olduğunu gördük novruz sağolsun :) sen henry değilde bu header'in yapımcısına 50 rep bile az de :D
henry illa kendin herşeyde üstün olacaksın ben buna gülerim küçük duruma düşüyorsun :DD
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:) Asıl ben gülerim.Ben o tasarımı bakarak yaptım.Kendim yaptım yani ;) Sende yap bi bakalım da görelim ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yahu henry hiç değişmiyeceksin bare alıntı yaptım de yalan söyleme novruz tek resim ile anlatmış. 
ya psd buldun yada yazan yazıları silip değiştirdin inkar etmenin alemi yok 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendini başkalarına benzetme.Ben o tasarımı 0'dan yaptım.İsterlerse 0'dan baştan yaparım + Videosunu da çekerim ;)

- Mümkünse benimle birdaha konuşma.Eski konuları güncelleme.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
herkes sen değil henry ;)
ama novruz ortaya resim koymuş yazı ve resim dışında herşey  aynı neyse her şeyde kendini üstün gören kişiyle daha fazla muhabbet etmenin anlamı yok 
-gerçekler acıdır bunu kabullenemiyorsan senin sorunun-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping