https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PT Like Theme V1 - %50 Yapım Aşamasında
(23-11-2014 Saat: 15:02)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-11-2014 Saat: 13:55)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yuh Ya Bukadar da Olmaz Bütün Herşeyin Alıntı Olmuş Hayatın Alıntı Resmen Kardeşim

- Henry Kardeşimiz Vermeseydi Bize Yutturacaktın Herşey Özeniyorum Diyorsun Oradan Resmen almışın sen sonrada bize ben yaptım diyorsun rapor ettim başkasının tasarımını göstermek için.... 

Ben o iconun altini mavi yaptim sariydi. Gormediysen soylim.
Bu arada sanane benim hayatimdan..

point adayım diye her türlü tavırlar ? mavırlar  ne oluyor sana ?

- Hayatında Göremiyeceğin Kadar Düşman Olurum sana ben bir tema görsem altı sarı olsa ? mavi yapsam tema benimmi olucak şimdi admine mesaj atıyorum. herkezle tartışma çıkartıyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardesim sen soylemesen sorun cikmicakti hep kabak benim basimda patliyo yeter artik...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğru Dedin Her Kabak Patates Senin Başına Patlıyor Düzgünce Doğruca Söylesen Benim değil Buldum Diye Bişey Olmucak

- Admin Girsin 1 dakika önce yazsın direk mesaj yollucam :) Sen Çok oldun başkalarının tasarımını göstere göstere kendinde başkası oldun ;) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir kullanıcının hatalarını söylemek tabiki de iyi bir şey ancak bunu söylerken tavırlarınızı veya tepkilerinizi de kontrol altından tutun.

İkon kısmına gelmeden önce #Cumpes'ın alıntı konusuna değineceğim.
Edit olarak yapılan temalar genelde bir veya birden fazla temadan alınan özellikler yada normal olarak kodlanan tasarımların birleşmesiyle oluşur. buna da "alıntı" değil "edit" denir. Editlemek yani düzenlemek budur. Mesela mybb.com'da envira'nın temalarına bakın. Bu sıfır kodlama ve emektir ancak burada edit var. Kullanıcı bunu belirtirse sorun çıkmaz.

İkona gelince.
ikon evet çok çok benzemiş. Editlemiş yada sıfırdan yapmış olabilir. PSD gösterirse sorun da kalmaz.
Tepkilerinizi/Tepkilerimizi kontrol altında tutmakta fayda var. Unutmayın; 1 Numaralı Kural SAYGI. Karşımızdaki de bizim gibi insan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok saol Edward.
Sonunda dur dediğin için teşekkürler. Umarım okuyanlar iyi okur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-11-2014 Saat: 16:49)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok saol Edward.

Bence sen iyi oku ;)

Kullanıcı bunu belirtirse sorun çıkmaz.

Diyor ama sen ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-11-2014 Saat: 16:59)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-11-2014 Saat: 16:49)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok saol Edward.

Bence sen iyi oku ;)

Kullanıcı bunu belirtirse sorun çıkmaz.

Diyor ama sen ?

Tamam kardeşim ben o iconu düzenlediğimi belirttim hatta konu açtım "PT OnOf iconları" diye orda yorum yaptım.
Bu arada kavgamızı fitilleyde sendin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping