Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
point1234 grafiker adayı oldum
Senin yaptığına emeğe saygı mı denir ?

- Kendi fikrini kur, geliştir ve istersen bizlere sun.Var olan birşeyi bize sunamana gerek yok ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardesim keske bunu onu yaparken soyleyeydinde burda sorun cikmasaydi ;) ;) ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alınma ama bu forumda grafiker alırken tasarımının güzel olup olmadığına bakmıyorlar,ne demek istediğimi anlamışsındır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2014 Saat: 00:12)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Alınma ama bu forumda grafiker alırken tasarımının güzel olup olmadığına bakmıyorlar,ne demek istediğimi anlamışsındır.

Nedenki ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2014 Saat: 00:15)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-11-2014 Saat: 00:12)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Alınma ama bu forumda grafiker alırken tasarımının güzel olup olmadığına bakmıyorlar,ne demek istediğimi anlamışsındır.

Nedenki ?

Cümle çok açık,anlaman lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Kardeşim tamam mutlaka bakıyorlar ama destek daha onemli oldugu icin oyle dedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Point Bu Ranklar Kyoya  Tarafından Paylaşılmıştır.

Bu Linke Bakan Anlar Zaten Çok Önceden Paylaşmıştım: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=49441
-Bu Arada Hayırlı Olsun Ama Grafikerlik İçin Yeterli Olmadığını Düşünüyorum.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar tamam.
Yeter artik sorun cikarmayalim akşam akşam.
Ne guzel grafiker adayligimi kutlamak icin konu actim sizin yaptiginiza bakın.
Cok teesüv. Saolun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk Önce Destek Forumunda Neden Tartışma Yapıyorsunuz

- Sizlerin Olduğu Konuda Her Zaman Tartışma Çıkıyor? Destek Forumundayız Arkadaşlar Yardıma İhtiyacı Olan Çok Kişi Var Onlara Yardım Edin. Böyle Yaparak Nereye Varıcaksınız Kan Davasına Sebep Açanlar Bile Oluyor... Destek Forumundayız Bunu Unutmayın. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2014 Saat: 00:18)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk Önce Destek Forumunda Neden Tartışma Yapıyorsunuz

- Sizlerin Olduğu Konuda Her Zaman Tartışma Çıkıyor? Destek Forumundayız Arkadaşlar Yardıma İhtiyacı Olan Çok Kişi Var Onlara Yardım Edin. Böyle Yaparak Nereye Varıcaksınız Kan Davasına Sebep Açanlar Bile Oluyor... Destek Forumundayız Bunu Unutmayın. 

arkadasim ben sorun cikarmiyorum konuyu dikkatle oku anlarsin sonra kabak benim basima patliyiooooo.......
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
- Demekki yetkili alımını yapan yöneticiler uygun görmüş vermiş rütbesini, zaten bu aralar yönetim ekibi eksik o yüzdende yetkili alımlarına fazla dikkat etmiyorlar.

- O rankı ben biryerden hatırlıyorum aslında neyse, başarılar..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek Forumu bügünlerde Tartışma forumu oldu nedense
- Sıkı Yönetim Gelmeli Bence Herkez Her Konuda Tartışma Çıkarıyor ( Point Sende Rankı Editledim Diyerek ) Paylaşabilirdin... sorun da çıkmazdı sorun oradan geliyor cem senmi yaptın demiş ordan başladı olay. fakat editledim deseydin herkez başarılar tebrik mesajları gelicekti.... 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2014 Saat: 00:30)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek Forumu bügünlerde Tartışma forumu oldu nedense
- Sıkı Yönetim Gelmeli Bence Herkez Her Konuda Tartışma Çıkarıyor ( Point Sende Rankı Editledim Diyerek ) Paylaşabilirdin... sorun da çıkmazdı sorun oradan geliyor cem senmi yaptın demiş ordan başladı olay. fakat editledim deseydin herkez başarılar tebrik mesajları gelicekti.... 

Bi dk orda dur ben editlemedim kendim yaptim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaparken Video Kanıt Varmı MaviWare Rankları Ne Zaman Sizin Oldu
- Video Atınız İnanalım Susalım.... 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin gibilerine inandırmak zor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yahu Sizene İnanmam Gerekiyormu Video Yok kanıt yok 

- Video Olmayan Kanıtı Olmayan Kişilerin Konularına İnanmam Pek Fazla Nedeni İse ( - Hobim. ) :) ;) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlla ki güzel bir konuda tartışmak zorunda mısınız acaba ? Ne çok kötüye gitmeye meyilliyiz. Sakin olun..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2014 Saat: 14:13)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlla ki güzel bir konuda tartışmak zorunda mısınız acaba ? Ne çok kötüye gitmeye meyilliyiz. Sakin olun..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ilk olarak başarılar.ikinci olarak henry kardeşim konuları kirletmeyin şikayet bölümünü boşa açmadılar.ayrıca point in aday olmasını yediremiyorsun kendin olamadın diye.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2014 Saat: 15:12)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: il olarak başarılar.ikinci olarak henry kardeşim konuları kirletmeyin şikayet bölümünü boşa açmadılar.ayrıca point in aday olmasını yediremiyorsun kendin olamadın diye.

??? Alakası yok saçma tasaırmlarla grafikerlik olunmaz diye biliyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping