Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
point1234 grafiker adayı oldum
Merhaba arkadaşlar.
2 yıldır bu forumdayım ve tek amacım grafiker olmaktı şimdide grafiker adayıyım. Herkeze hayırlı uğurlu olsun.

Beni seven, sevmeyen herkeze teşekkür ederim sizler beni zirveye taşıyacak gerçek dostlarımsınız. Sizi seviyorum.

Teşekkürler ve iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Olsun :) Başarılar Dileriz

- İyi Şeyler Paylaş :D :P 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 23:30)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı Olsun :) Başarılar Dileriz

- İyi Şeyler Paylaş :D :P 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Valla helal olsun. Tasarımlarına Baktım ama yetsiz....

Seni aldılarsa ben daha ne diyim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli olan destek ben logo isteklerine ve rank isteklerine bakıyorum. Burası destek forumu sonuçta.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 23:34)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önemli olan destek ben logo isteklerine ve rank isteklerine bakıyorum. Burası destek forumu sonuçta.

Bende bakıyim 1-2 logo yapıyıim uyduruktan ve sonra benide aday yapsınlar ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öyle olmuyor canım.
Böyle can sıkıp sorun çıkarmazsan daha iyi olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir şey merak ettim.

wzaZ2Y.png

Acaba bu rankı gerçekten sizmi yaptınız, başvurunuzda bu rankı göstermissinizde?
Psd'si vardı ve yapımcısı başkasıydı?
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 23:38)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir şey merak ettim.

wzaZ2Y.png

Acaba bu rankı gerçekten sizmi yaptınız, başvurunuzda bu rankı göstermissinizde?

Ya abi hala anlamadınızmı ?

PSD editlemekle bir yere varamazsın Point Bey, Eğer editleyenler tasarımcı olsaydı şu anda tasarımcılar işsiz kalırdı ve şu anda yani gerçekte sıklıkla işsizlik oranı var ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 23:39)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-11-2014 Saat: 23:38)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir şey merak ettim.

wzaZ2Y.png

PSD editlemekle bir yere varamazsın Point Bey, Eğer editleyenler tasarımcı olsaydı şu anda tasarımcılar işsiz kalırdı ve şu anda yani gerçekte sıklıkla işsizlik oranı var ;)
Kardeşim burdan basar gidermisin acaba ben yaptım onu bak sinirden terliyom o ben yaptım ama sadece ilham olarak bakarak yaptım. fexe rankları gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 23:45)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

wzaZ2Y.png

Kardeşim burdan basar gidermisin acaba ben yaptım onu bak sinirden terliyom o ben yaptım ama sadece ilham olarak bakarak yaptım. fexe rankları gibi.

Bu rankları fexe ranklarından ilham alarak mı yaptın ?

Kardeşim sen çok Pc oynuyorsun herhalde annene sözyle sana gözlük alsın ;) 

Acaba neresi fexeye benziyo çok merak ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Simdi delircem yaa. Ben fexe ranki demedim. Siz nasil fexe ranklari yapiyonuz bende boyle yaptim kapiş ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

wzaZ2Y.png

Point Kullandiginiz cumlelere dikkat ediniz
-Hayirli olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 23:49)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

wzaZ2Y.png

Kullandiginiz cumlelere dikkat ediniz
-Hayirlibolsun

Özür dilerim hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sadece sana demedim pointede dedim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 23:52)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sadece sana demedim pointede dedim

Ben bisi demedim konumu kirletmesin yeter. Hep sorun çıkartanlar var bu forumda ya.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk Önce Rankın PSD'sini 4 - 5 Forumda Gördüm
- Kardeşim Her Konuyu Tartışma Çevirmiyelim Ama Sana Ait Olmuyanları Göstermeyelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"Basar gidermisin" diyen benmiyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 23:54)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk Önce Rankın PSD'sini 4 - 5 Forumda Gördüm
- Kardeşim Her Konuyu Tartışma Çevirmiyelim Ama Sana Ait Olmuyanları Göstermeyelim.

Ben o rank in atnisini bir forumda gordum begendim bende uapim dedim emeğimi koyup yapmaya basladim yaptim yaptim sonunda destekte paylastim. Sonra yorum yağmaya başladi sonra dedilerki "bunu yapmislardi bunu gercektende senmi yaptin" diye bende ben yaptim dedim. İstersen gir konuya bak

Emre KRMN hakliymis emege sayginiz kalmamis.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping