https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captan America İmza Çalışmam
Eline sağlık güzel olmuş fakat font biraz kötü gibime geldi ama herkesin zevki ayrı tabii :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-03-2014 Saat: 22:30)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık güzel olmuş fakat font biraz kötü gibime geldi ama herkesin zevki ayrı tabii :)

Teşekkürler.Font Konusunda Gidip Geldim Bunu Seçtim Sonda :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-03-2014 Saat: 20:39)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir çalışma olmuş :) Bende biraz editledim :) emmrD1.jpg

Edit Fazla Olmamış. Orjinal Renkler Daha iyi olurdu.. Yinede Teşekürler..

x90p4Z.png

Güzel Çalışma. Bir Çok Arkadaş Gibi Benimde Yorumum Font Üzerine Olacak. Kötü. Hele O Alt Çizgi Font ile birleşince daha da batırmış çalışmayı. Yanlış Anlama Çalışma Güzel ama Font Kötü..

Emeğine Sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-03-2014 Saat: 22:42)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Çalışma. Bir Çok Arkadaş Gibi Benimde Yorumum Font Üzerine Olacak. Kötü. Hele O Alt Çizgi Font ile birleşince daha da batırmış çalışmayı. Yanlış Anlama Çalışma Güzel ama Font Kötü..

Emeğine Sağlık

Font Üzerinde Durmaya Fazla Vaktim Olmadığı İçin Öyle Oldu.Diğer Çalışmalarımda Dikkate Alıcağım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel+
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Captan America'nın png'sini verir misiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2014 Saat: 15:39)Forumsetup Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Captan America'nın png'sini verir misiniz?

Psd Kaydetmedim Maalesef..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fevkelada elinize saglik
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2014 Saat: 18:24)ByHayLaZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fevkelada elinize saglik

Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping