Konuyu Oyla:
  • Toplam: 7 Oy - Ortalama: 2.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesyonel Login Panel / Tasarım-Kod OnLiNe
(30-03-2013 Saat: 00:52)HunterAvgin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Saolun hocam gercekten müthiş
Teşekkür ederim daha iyisi yakında geliyor :)

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ne kadar yakında :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2013 Saat: 00:54)HunterAvgin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ne kadar yakında :D

Şuan elimde hazır ama paylaşmaya üşeniyorum :)

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sabırsızlıkla bekliyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzelde login ingilizce kullanmışsın. Giriş etsen iyi olurdu ama emeğine sağlık .:)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2013 Saat: 08:53)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzelde login ingilizce kullanmışsın. Giriş etsen iyi olurdu ama emeğine sağlık .:)

Teşekkürler.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
elinize sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2013 Saat: 15:36)bahadiriz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: elinize sağlık
Teşekkür ederim.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerinize sağlık hocam çok iyi ama bunun devamınıda yapar mısınız yani giriş yaptıktan sonra admin kp,kullanıcı kp gözüken bölüm yapar mısınız?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2013 Saat: 20:47)kaosdehset Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ellerinize sağlık hocam çok iyi ama bunun devamınıda yapar mısınız yani giriş yaptıktan sonra admin kp,kullanıcı kp gözüken bölüm yapar mısınız?
Giriş yaptıktan sonra zaten admin kp falan var.Sadece header deki header welcomeblocka ekliyoruz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Süper teşekkürler. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2013 Saat: 20:55)Twoon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Süper teşekkürler. :)
Rica ederim.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok güzel..paylaşımın için saol
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2013 Saat: 21:12)Restart Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok güzel..paylaşımın için saol

Önemli değil.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel..

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tarayıcı sorunu var mı acaba ? Ayrıca üstünde editleme yapabiliyor muyuz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Sabit olsa daha iyi olurdu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 01:12)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tarayıcı sorunu var mı acaba ? Ayrıca üstünde editleme yapabiliyor muyuz ?
Tarayıcı sorunu yok.Herkese editlemesi için izin vermiyorum.Editlemek istiyorsanız size izin verebilirim :)

(09-04-2013 Saat: 01:13)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Sabit olsa daha iyi olurdu.
Sabit olsa derken anlamadım ?

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 01:14)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-04-2013 Saat: 01:12)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tarayıcı sorunu var mı acaba ? Ayrıca üstünde editleme yapabiliyor muyuz ?
Tarayıcı sorunu yok.Herkese editlemesi için izin vermiyorum.Editlemek istiyorsanız size izin verebilirim :)

(09-04-2013 Saat: 01:13)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Sabit olsa daha iyi olurdu.

Teşekkür ederim. Üstünde birkaç oynama yapacağımı düşünüyorum. Daha ne nasıl çalıştığına baktım nede görünümüne. Ama kullanışlı teşekkürler tekrardan. Bu arada arkadaş sabit derken konunun sabitlenmesini istiyor. Bölüme giren kişilerin direkt olarak karşısına çıksın diye.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 01:18)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-04-2013 Saat: 01:14)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkür ederim. Üstünde birkaç oynama yapacağımı düşünüyorum. Daha ne nasıl çalıştığına baktım nede görünümüne. Ama kullanışlı teşekkürler tekrardan. Bu arada arkadaş sabit derken konunun sabitlenmesini istiyor. Bölüme giren kişilerin direkt olarak karşısına çıksın diye.
Kodu önizleme sitelerindende deneyebilirsiniz.Bu konuyu sabitlemiyorum.1-2 Gün içerisinde v.2 sürümünü paylaşacağım çok daha güzel paylaşınca onu sabitleyeceğim.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar:

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping