Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Profil müziği
Pluingler le yapılır ama uzun süre alır uzun süredealınsada sonucta zafere gitcek ama yanlıs kodlanma yapılırsa en baştan tekrardan başlanacak :(
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-08-2012 Saat: 01:36)admin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bence yapılır,
nasıl derseniz, bilmiyorum, herşeyi bilmek zorunda değilim. ama istersem arar araştırır bulurum.
bir tahmin sadece: html içine javascript gömerek olur. aynen, youtube embedded kodunu gömmek gibi bişey. youtube'de video var, onun müzik halini bulmak lazım. bunu ftp olmadan siz de yaparsınız sanırım. ama, her kullanıcıya ayrı müzik diyorsanız, ozaman bi plugin lazım. bi plugin yazmak lazım. her kullanıcının müziğini veritabanında tutacak, sonra o müziği çalacak.
bi arkadaşınız plugin yazmaya başlamıştı. ona söyleyin, bi çalışsın. bence önce, genel müzik çalmayı deneyin, sonrası sırasıyla gelir.

ve size bir tavsiye, "olmaz" diyenlere, nasıl "olacağını" gösterin.
herşey olur, yeter ki isteyin ve azimli olun, çalışın, gayret edin. (tabiki faydalı şeylerde azimli olun...)
Baya bir araştırdım bulamadım. yapanlarda kiwi6.com adresinden mp3 linki alıp ekliyorlar profillerine. Hatta böyle bir siteye üyeliğim var kendimde yaptım oldu. O plugini yapmaya çalışan arkadaşı bilmiyorum. Kim olduğu hakkında bilgi verirseniz onunla iletişimede geçebilirim. Genelden kastınız her profilde aynı müziğin çalması mı? Eğer oysa bir deneyeyim. Uğraştığınız için teşekkür ederim.

Edit: Şu konudaki plugini konularda değilde profilde gösterme şansımız varmı?
http://tr.mybbdepo.com/mp3-player-mykod-konusu.html?highlight=mp3
Dediğiniz gibi bir şarkı koyulur herkeste o çalar
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping