(26-03-2018 Saat: 21:23)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(26-03-2018 Saat: 21:17)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet haklı bir tutum sergilemiş Mehmet. Nedenini soracak olursanız bir üst yorumda "Sadece bilgi açısından artın var. diğer hepsi eksi." gibi bir ifade var ve bu hiç hoş değil başvurusunu değerlendirdiğiniz kim olursa olsun kibar yorum atın ki kibar karşılık alın. Mehmetin de kızdığı yorum budur belki de.
Ayrıca:
Senin yorumunda "daha sakince cevap verip kestirip atmasını biliyor olmalıydı değil mi?" Böyle dediğine göre sakin değilsin yorum atmasını bilmiyorsun diyorsun resmen başvuran kişiye. Hatta ben sana işin özünü söyleyeyim en iyisi,
"Bu arada, konuyu açıyorum. Açtığıma pişman etmezsiniz umarım." demiş Mehmet kilidi açarken.
Yani demiş ki tartışma çıkartmayın, önceki yorumlardan dolayı kilitlenen konuyu tekrar kilitlemek zorunda kalmayayım. Sen ise konunun açılmasını bekler gibi girip tekrar yorum atmışsın.
Bence her seferinde bir yetkiliyi şikayet ederek kendinizi üste çıkartmayın, yetkililerin de her insanda olduğu gibi bir sabır çizgisi var. Daha ılımlı, daha pozitif düşünün. Her lafa alınmak zorunda değilsiniz. Orta yolu bulmaya çalışın. Savaşta değiliz, forumdayız.
Ben de zaten konuya yorum atmak için köpek gibi beklemiyorum, demek istediğim şey bu, sen de bana böyle davranıyorsun şu an.
http://destek.10tl.net/announcements.php?aid=42 ben burada bir genel şefi şikayet etmişim, sen de onunla aynı rütbedesin ve ben senin yorum yapıp teşekkür kasmamanı, adminin halletmesini istiyorum bu işin. Savaşta değiliz zaten, benim Mehmet'e demek istediğim bu. Özel mesajdan bana ters bir cevap vermeseydi konuşarak halletmeye çalışsaydı asla bu konuyu açmazdım, aklımdan da geçmezdi o şikayet lafını etmeseydi.
Teşekkür kasmak gibi bir gayem yok, bak yine alınmışsın. Teşekkür plugini kaldırılsın bana kalırsa gayet gereksiz lakin kirliliği önlüyor. Bak mesela orada teşekkür edenler teşekkür olmasa "Evet katılıyorum" tarzı yorumlar yapacaktı sen bu yorumu yaparken düşünecektin. Bence olaylara kendi açından değil de onun açısından da bak. Admin yada diğer adminlerin de benden farklı görüşte olacağını sanmıyorum neticede "aklın yolu bir" Mert.
Şimdi bu diyaloğu fazla uzatmayalım ki Mehmet de savunmasını yapsın, sonuca adminler karar verecek senin istediğin gibi. Uygun bir dille istersen senin de dediklerin oluyor, olacak. İyi forumlar.