02-11-2014 Saat: 11:00
(02-11-2014 Saat: 03:21)admin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(01-11-2014 Saat: 23:14)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(01-11-2014 Saat: 23:12)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Asla... Sizleri geçmeye çalışan kimki ? Sizin benden bir ayrıcalığınız mı var ? yok eee ???
Var, ben asla arkadaşlarımı satmam yani senin gibi önüme geleni rapor etmem. Hatasını söylerim o düzeltir herneyse. Argo'dan bir ceza alacağımı sanmıyorum.
- Diğer yöneticiler nerede? herkes ders mi çalışıyor ?
- her konuyu böyle tartışmaya bağlama becerisini gösterdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum, aradaki okadar espriden sonra bu konuyu da kavgaya bağlamayı becermişsiniz,
- birbirinizi geçmeye çalışmak gayet normaldir. yoksa nasıl ilerleme, gelişme olacak ? Aynı şekilde, başkalarının sizi geçmesinden ya da geçmeye çalışmasından rahatsız olmayın, aksine memnun olmaya çalışın,
- "lan", "sanane" v.b. sohbet ortamına yakışmayan şeyleri kullanmamaya çalışalım,
- rapor etmek kötü birşey değil, rapor edilmek de, ama daha güzeli, aranızda anlaşmanız, birbirinizi kırmamanız ve her konuyu kavgaya bağlamamaktır,
- burda yazdıklarım destek forumunu bağlar. diğer forumları değil
Teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı olmuş.