Anket Başlığı: Hangisi
IPhone 7 128GB
72.73%
8 72.73%
Galaxy S8 64GB
27.27%
3 27.27%
Katılımcı sayısı: 11 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IPhone 7 128GB vs Galaxy S8 64GB
Soru açık. Hangisini sectiginizi nedeniyle yazabilir misiniz ?
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hız ve sadelik açısından s8.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ip daha ömürlük S8'e göre. Güzel kamera, güzel hafıza, sade arayüz ele yakışan bi tasarım. iPhone bana daha sıcak geliyor nedense Samsung'a çok antipatim var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
4 senedir Samsung kullanıyorum ekranını kırmasam ve tuşunu bozmasam bi rootla daha 2 3 sene daha gidebilecek kapasitede olması dolayısıyla samsung
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Guncel
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2018 Saat: 21:11)Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Soru açık. Hangisini sectiginizi nedeniyle yazabilir misiniz ?

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/61487-63879/apple-iphone-7-128gb_samsung-galaxy-s8/

karşılaştırmaya bakarak yapmanı tavsiye ederim :)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer sağlığınızıda düşünüyorsanız iPhone'den uzak kalın ki Samsung'tan 4 kat daha fazla radyasyon yayıyor. Samsung sağlık dostu üretimi ile ödüllü bir firma. Piksel yoğunluğu, çözünürlük, şarj, işlemci bakımından da Samsung alıyor zaten.
Ayrıca USB Versiyonu 3.0 destekli Samsung S8'in. USB 3.0 portuyla birlikte 10gblik bir veriyi aktarmak 1 dakika sürer.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Samsung nedeni hız açısından ve kolay kullanım açısından İphone'De güzel ama kullanışı biraz zor geliyor bana ama sana kolay gelebilir hız açısından Samsung S8 Diyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iPhone kullanımı zor değil aslında alıştıktan sonra. Bence iPhone. Çünkü bir marka değeri var ayrı bir havası var. Zaten günümüzde çoğu insan hava atmak için telefon kullanmaktadırlar. Ve diğer şeylere bakarsak özelliklere iPhone'un çok daha farkli olduğu göz önünden kaçırılmaz. Çünkü ilk başta işletim sistemleri farklı. Karşılaştırılması saçma gelir sadece hız ve benzeri konularda karşılaştırma olabilir bu sebeplede bana göre iPhone kazanır. Yani eğer ki benim dediklerimi bir şey oluşturacaksa iPhone almanızı tavsiye ederim. Garanti konusunda sıkıntınız olmasın. Eğer ki telefonun bir sorunu çıkarsa yenisi ile değiştiriyorlar üstelik bir fiyat ödemeden. çok iyi destek ekipleri var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bi an çekiliş var sandım :D
Ömürlük kullanıcaksan iPhone, yok ben tasarıma bakıyorum dersen S8.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping