Anket Başlığı: En Kaliteli İnternet Servis Sağlayıcı Firması Hangisidir ?
Turk Telekom Net (TTNET)
20.00%
2 20.00%
Turkcell Superonline
80.00%
8 80.00%
PTTNet
0%
0 0%
D-Smart
0%
0 0%
TurkNet
0%
0 0%
UyduNet
0%
0 0%
Diğer
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 10 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Kaliteli Internet Servis Sağlayıcı Firması Hangisidir ?
Evet gelelim Fasulyenin faydalarına. :)
Bildiğiniz En Kaliteli Internet Sektörü Firması nedir bakalım. Bunun karşılaştırmasını vs.. yapalım. Hani yeni internet almak isteyenlere iyi olur diye açtım bu konuyu.

Kurum kötülemek yasak sadece tercih edin.

Şıklar arasında;
  • Turk Telekom Net (TTNET)
  • Turkcell Superonline
  • PTTNet
  • TurkNet
  • D-Smart
  • UyduNet
  • Diğer

var. Bunlardan birini seçin.

Ben şahset SuperOnline kullanıyorum, gayet de memnunum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle AKK yüzünden hiç bir şey yapamıyorum ama,
Vodofone kullanıyorum TÜRK telekom alt yapısı var fiber net telefondan girdiğim zaman yavaşlıyor sadece onunda nedenini hala bulamadım galiba İP çakışıyor telefonumla bilgisayarımın o nedenle biraz yavaşladı. ((çözersem internet hızı iyi gibi))
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 23:28)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle AKK yüzünden hiç bir şey yapamıyorum ama,
Vodofone kullanıyorum TÜRK telekom alt yapısı var fiber net telefondan girdiğim zaman yavaşlıyor sadece onunda nedenini hala bulamadım galiba İP çakışıyor telefonumla bilgisayarımın o nedenle biraz yavaşladı. ((çözersem internet hızı iyi gibi))

Ben Fiber kullanıyorum AKK Kotası Sınırlandırması seçeneğim yok. Bence çok geçmeden sende bunu yapmalısın. Hiçbir yavaşlama yok, halen ilk günkü gibi kullanıyorum. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Superonline :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 23:29)KaanBey Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-01-2016 Saat: 23:28)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle AKK yüzünden hiç bir şey yapamıyorum ama,

Ben Fiber kullanıyorum AKK Kotası Sınırlandırması seçeneğim yok. Bence çok geçmeden sende bunu yapmalısın. Hiçbir yavaşlama yok, halen ilk günkü gibi kullanıyorum. :)

Benimkide Fiber internet ancak benim odam modemin bulunduğu salondan biraz uzak olduğu için internetim bazen yavaşlayabiliyor ama oyunlarda hiçbir sıkıntım yok SA:MP oynarken hiç lag değilim eskisi gibi ((eskiden ttnet kullanıyordum ve fiber değildi))..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
SuperOnline Fiber > UyduNet (Kablo TV Altyapısı) > TTNet

Şimdi gelelim eleştirilerine. SuperOnline fiber konusunda mükemmel. Güvenlik altyapısı da inanılmaz şekilde. Hiçbir saldırıdan zarar görmüyor neredeyse. Fakat hiçbir yere hizmet vermiyor. Ciddi söylüyorum, Hiçbir yere hizmet sağlamıyor. Kim ile konuşsam "superonline'a geç" lafından sonra "buraya hizmet sağlamıyor" lafı ile karşılaştım. Başakşehirden tutun, Bağcılara, Bakırköyden tutun, Pendik'e. Var ise çok nadir. Ayda 69TL 10mbps download 0.5 upload için TTNet'e modem altyapısı için para mı vermek zorundayım. Değilim aslında çünki zamanında ttnet 8mbps download 10mbps upload imkanı veriyordu. Bakır teller kaldırmıyor diye kaldırdılar. Ki zaten afedersiniz ama modeme interneti Allah gönderiyor sanacak kitleye hitap ediyor (istisnalar kaideyi bozmaz bu arada). Belki çok kin nefret kustum şu anda ve aşırı şekilde ve çok ağır bir eleştiri yaptım kusura bakmayın dini açıdan bir hakarette bulunmuyorum. Sadece internet almak isteyenin eğer bu konuda cahil ise direk TTnet'e yöneldiğinden bahsediyorum. SuperOnline modem hizmetinde(tabii kendileri modem konusunda da teşrif ederler ise) 1mbps upload veriyor hiç değilse. En kötü ihtimal ile 0.8 görüyorsun. Yani elindeki kitle bilgisiz diye niye onu sömürüyorsun ayıp değil mi bu yaptığın? Ülkede upload hızı nedir bilmeyen çok diye tamamını hat kaldırmıyor diye paketi kaldırdın okey, 10mbps uploadı vermiyorsun. Peki kardeşim upload nedir bilen bu işi bilen kişinin sadece senden hizmet almak zorunda olmasını da neden işkenceye bırakıyorsun? Toplasan aynı ilde 100 kişi senden o hizmeti isteyecek zaten. Yani anlayacağınız alıcı-satıcı iki tarafta birbirini kazıklamaya çalışıyor.

UyduNet'e bir gün saldırı yapılır ise uydunet diye bir şey kalmaz bitkisel hayata geçersiniz. Ama superonline kadar güzel imkan sunuyorlar size. Arkadaşım 15mbps download 10mbps upload alıyor fişek gibi.

not: interneti 140ms ile kullandığımı belirteyim. Ayrıca upload işlemi youtube ile alakalı değil sadece, iki cihazım arasında görüntü aktarımı transferim veya skype üzerinde ekran paylaşma olayım var. Bunların hiçbirini yapamıyorum ping 20'de değilse. Veya modem soğuk değilse. Veya internet durumu iyiyse
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 23:35)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: SuperOnline Fiber > UyduNet (Kablo TV Altyapısı) > TTNet

Şimdi gelelim eleştirilerine. SuperOnline fiber konusunda mükemmel. Güvenlik altyapısı da inanılmaz şekilde. Hiçbir saldırıdan zarar görmüyor neredeyse. Fakat hiçbir yere hizmet vermiyor. Ciddi söylüyorum, Hiçbir yere hizmet sağlamıyor. Kim ile konuşsam "superonline'a geç" lafından sonra "buraya hizmet sağlamıyor" lafı ile karşılaştım. Başakşehirden tutun, Bağcılara, Bakırköyden tutun, Pendik'e. Var ise çok nadir. Ayda 69TL 10mbps download 0.5 upload için TTNet'e modem altyapısı için para mı vermek zorundayım. Değilim aslında çünki zamanında ttnet 8mbps download 10mbps upload imkanı veriyordu. Bakır teller kaldırmıyor diye kaldırdılar. Ki zaten afedersiniz ama modeme interneti Allah gönderiyor sanacak kitleye hitap ediyor (istisnalar kaideyi bozmaz bu arada). Belki çok kin nefret kustum şu anda ve aşırı şekilde ve çok ağır bir eleştiri yaptım kusura bakmayın dini açıdan bir hakarette bulunmuyorum. Sadece internet almak isteyenin eğer bu konuda cahil ise direk TTnet'e yöneldiğinden bahsediyorum. SuperOnline modem hizmetinde(tabii kendileri modem konusunda da teşrif ederler ise) 1mbps upload veriyor hiç değilse. En kötü ihtimal ile 0.8 görüyorsun. Yani elindeki kitle bilgisiz diye niye onu sömürüyorsun ayıp değil mi bu yaptığın? Ülkede upload hızı nedir bilmeyen çok diye tamamını hat kaldırmıyor diye paketi kaldırdın okey, 10mbps uploadı vermiyorsun. Peki kardeşim upload nedir bilen bu işi bilen kişinin sadece senden hizmet almak zorunda olmasını da neden işkenceye bırakıyorsun? Toplasan aynı ilde 100 kişi senden o hizmeti isteyecek zaten. Yani anlayacağınız alıcı-satıcı iki tarafta birbirini kazıklamaya çalışıyor.

UyduNet'e bir gün saldırı yapılır ise uydunet diye bir şey kalmaz bitkisel hayata geçersiniz. Ama superonline kadar güzel imkan sunuyorlar size. Arkadaşım 15mbps download 10mbps upload alıyor fişek gibi.

Çok iyi bir noktaya değindin bence, güzel karşılaştırma. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 23:35)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: SuperOnline Fiber > UyduNet (Kablo TV Altyapısı) > TTNet

not: interneti 140ms ile kullandığımı belirteyim. Ayrıca upload işlemi youtube ile alakalı değil sadece, iki cihazım arasında görüntü aktarımı transferim veya skype üzerinde ekran paylaşma olayım var. Bunların hiçbirini yapamıyorum ping 20'de değilse. Veya modem soğuk değilse. Veya internet durumu iyiyse

Acayip uzun ve güzel yazmışın teşekkür ederim kısa cevap vereceğim :
TTnet kesinlikle kullanılmaz SA:MP'a girince 600Pingim oluyordu O zaman AKK mi vardı? hayır yoktu. Süperonline gerçekten güzel 70Pinginiz oluyor oyunda Bağcılar'daki kuzenimde SA:MP oynarken 70ping ile oynuyordu ben 210 ping gibi bir civarda bazen 500 Olup kick yiyordum bende Süperonline güzel gibi ben denemedim şahsen ancak öneriyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben TTNET'in hızından servisinden müşteri hizmetlerinden gayet memnunum. Bu zamana kadar tek bir hatasını görmedim. Bence TTNET kullananlar ve beğenmeyenlerin sorunu kullandıkları paketten dolayıdır.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hangisi olursa olsun hepsi ttnetin alt yapısında
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2016 Saat: 23:47)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben TTNET'in hızından servisinden müşteri hizmetlerinden gayet memnunum. Bu zamana kadar tek bir hatasını görmedim. Bence TTNET kullananlar ve beğenmeyenlerin sorunu kullandıkları paketten dolayıdır.

bize dedilerki 3 lira fazla verin hızınızı 16 mbps yapalım valla 7-8 mb zor görüyorum bumu iyi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-01-2016 Saat: 00:11)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hangisi olursa olsun hepsi ttnetin alt yapısında

+1
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Türkiye'de Kaliteli İnternet Servisi Diye Birşeyin Lafı Bile Edilemez,Karanlık Adminimizin Sözünü Birşey Ekleyerek Türkiye'de Türk Telekom Ve TTnet Alt Yapısında Hepsi...Tabi Turk Telekom İle TTNET aynımı onu bilmem...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@kamil55 Türktelekom ve TTNET aynı hocam aynı port üzerinden calışıyorlar. Şahsen Fiber Superonline'nın altyapısı bunlardan ayrı sebebi ise evinizin önüne apartman girişinde bir superonline kutusu varsa ayrıdır. Eğer yoksa TTNET yani TürkTelekomNET üzerinden cekerler portu ,)

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

----------------------------------------------
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Türkiye'de sadece TürkTelekom'un altyapısı vardı diğer tüm internet sağlayıcılar altyapımız vardı zarttı şuttu yok hepsi TürkTelekom'dan alıyor TürkTelekom ise Bulgaristan'dan bir sunucudan çekiyor. Yani demek istediğim şu kimsenin kendine öz bir altyapısı yok Türkiye'de ama TürkTelekom'un var başka ülkeden çekiyorlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping