Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mybb Copyright
Bazı Forumlar Mybb Copyright Sildiklerini Görüyorum.
Sildiğini Gördüğümden Uyarmadan Silerim.Geri Açılamaz.
Ben Şuan Bir Site Gördüm.
http://www.webmasterkeyfi.10tl.net/

Bu site sahibi 3 gün içerisinde düzeltmezse sitesi silinecektir duyurulur.Artık Gördüğümde Uyarmayacağım.Direk Silinecektir.!
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 01:15)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bazı Forumlar Mybb Copyright Sildiklerini Görüyorum.

Bu site sahibi 3 gün içerisinde düzeltmezse sitesi silinecektir duyurulur.Artık Gördüğümde Uyarmayacağım.Direk Silinecektir.!
Bazıları Copyright Deilde Tema Yapımcısının İsmini Yerine Kendi İsimlerini Yazıyorlar O Yasakmı Peki ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 01:29)ZeaScoot Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-05-2012 Saat: 01:15)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bazı Forumlar Mybb Copyright Sildiklerini Görüyorum.

Bazıları Copyright Deilde Tema Yapımcısının İsmini Yerine Kendi İsimlerini Yazıyorlar O Yasakmı Peki ?
O da Yasaktır!
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminim Tamam Düzelttim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam Hatamı Düzelttim Ama :

FeneRLyy denen arkdaş images kalsörünü silmiş bu haksızlık ama
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 08:14)Mr Kadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminim Tamam Düzelttim.
Birdahakine Dikkatli Ol.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 09:19)Mr Kadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam Hatamı Düzelttim Ama :

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 09:26)Mr Kadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-05-2012 Saat: 09:19)Mr Kadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam Hatamı Düzelttim Ama :

İmages Klasörü ?

Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 09:26)Mr Kadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [quote='Mr Kadir' pid='50795' dateline='1336195155']

Hangi İmages Klasörü?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 10:37)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-05-2012 Saat: 09:26)Mr Kadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [quote='Mr Kadir' pid='50795' dateline='1336195155']

Hangi İmages Klasörü?

Şefim yeter artık çok post kasıyorsunuz bir dahaki post kasmanızda %20 Uyarı verilecektir..!
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya Bi Xml Hazırlıyor.

Daha Sonra Bu Resim Yerlerini Değiştiriyor.

Ondan Hep Değiştirmiş

Aynen Şöyle :

5bgyc.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
haklısınız adminim .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 11:00)Mr Kadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya Bi Xml Hazırlıyor.

Ondan Hep Değiştirmiş

Aynen Şöyle :

5bgyc.png

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 11:00)Mr Kadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya Bi Xml Hazırlıyor.

Ondan Hep Değiştirmiş

Aynen Şöyle :

5bgyc.png
Başka Tema Kulllan Mecbur Değilsiniz Yaptığı Temayı...
Burası Destek Bölümü Değil Burada soru Sormayın!
Sizi Uyarıyorum!

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısınız Adminim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

haksızlık felan değil o copyright hala benim istediğim gibi değil o temanın copyrightını ya tam düzenle yoksa o temanın klasör yolunu değiştirir diğer kullananlara veririm o copyrightı düzenle yoksa sen zararlı çıkarsın o temanın copyrightında birkere ismin yok ayrıca o temanın scriptini senmi kodladınmi mybb copyrightını siliyorsun oda yasak aklında bulunsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Copright Alanı Hala Düzelmemiş siteniz silenecektir.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping