iMac – iPad and iPhone Desk Template Mock-Up PSD
|
19-02-2019 Saat: 01:13
Genelde İç mekan görsellerinde 3D Modelleme yapılıyor artık ve yüksek kalitede render alabiliyoruz... Photoshop üzerinden yerleştirmek gerçekçiliği azaltmaktadır...Paylaşım için teşekkürler :)
-ARCH
Lütfen "Rep Ver" butonuna tıklayarak bizi değerlendirin. ✅Forum Organizatörü (19-02-2019 Saat: 01:13)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Genelde İç mekan görsellerinde 3D Modelleme yapılıyor artık ve yüksek kalitede render alabiliyoruz... Photoshop üzerinden yerleştirmek gerçekçiliği azaltmaktadır...Paylaşım için teşekkürler :) Bendeki psd sürümünde 3d açılmıyor , açılması için satın alınması gerekiyor diye biliyorum , rica ederim :)
19-02-2019 Saat: 07:19
(19-02-2019 Saat: 01:17)#Lykia Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(19-02-2019 Saat: 01:13)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Genelde İç mekan görsellerinde 3D Modelleme yapılıyor artık ve yüksek kalitede render alabiliyoruz... Photoshop üzerinden yerleştirmek gerçekçiliği azaltmaktadır...Paylaşım için teşekkürler :) Yok ben bu dosya için söylemedim , photoshoptan ziyade 3DsMax gibi programlar ön planda artık demeye çalıştım :) -ARCH
Lütfen "Rep Ver" butonuna tıklayarak bizi değerlendirin. ✅Forum Organizatörü (19-02-2019 Saat: 07:19)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(19-02-2019 Saat: 01:17)#Lykia Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(19-02-2019 Saat: 01:13)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Genelde İç mekan görsellerinde 3D Modelleme yapılıyor artık ve yüksek kalitede render alabiliyoruz... Photoshop üzerinden yerleştirmek gerçekçiliği azaltmaktadır...Paylaşım için teşekkürler :) hmm anladım , ama yinede photoshop daha gündemden düşmedi kullanıcısı çok :) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi