Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neymar JR. Wallpaper # berArt
(07-08-2017 Saat: 00:24)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ön katmandaki Neymar bozmuş. Arkasındaki tasarımı çok beğendim harika.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok beğendim ellerine sağlık Berat.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2017 Saat: 00:55)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok beğendim ellerine sağlık Berat.

Teşekkür ederim
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık çok beğendim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2017 Saat: 00:45)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @WarTR https://i.hizliresim.com/ZE6Xj0.png
- Estağfurullah Devrim'cim :)

Böyle kat kat güzel. Bu tarz teknikler çok hoş. Arkadaş beyaz çerçeveden kastı muhtemelen kontür. BerArt çok boşlukta duruyor biri hemen silip kendisi yapmışcasına kullanabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2017 Saat: 01:34)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-08-2017 Saat: 00:45)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @WarTR https://i.hizliresim.com/ZE6Xj0.png
- Estağfurullah Devrim'cim :)

Böyle kat kat güzel. Bu tarz teknikler çok hoş. Arkadaş beyaz çerçeveden kastı muhtemelen kontür. BerArt çok boşlukta duruyor biri hemen silip kendisi yapmışcasına kullanabilir.

Günahı boynuna. Emek hırsızlığını çekecek durumda değilim.

"En hayırlı ve tatlı kazanç, insanın el emeği, göz nuru, alın teri ile kazandığı rızıktır." (Hadis-i Şerif)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel eline sağlık Beratcım, yandaki molekülü sen mi yaptın? Ön katmandaki Neymar'ı kaldırdığın güzel olmuş. Neymar gibi bir futbolcuya da böyle bir duvar kağıdı yakışırdı zaten. Sonuçta 222 milyon :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2017 Saat: 11:17)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel eline sağlık Beratcım, yandaki molekülü sen mi yaptın? Ön katmandaki Neymar'ı kaldırdığın güzel olmuş. Neymar gibi bir futbolcuya da böyle bir duvar kağıdı yakışırdı zaten. Sonuçta 222 milyon :)

Evet onu ekledim texture olarak. Yorumun için teşekkür ederim.
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping