Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ForumGEA İndex Çizimi %70
Webtasarımda yine acemiliğimi konuşturdum :) Görüşleriniz değerli. Bitirdiğimde eklerim kalan kısımları şimdiden görüşlerinizi alayım :)

Aklıma gelen ve özellikle görüşlerini merak ettiklerim;
@beratdemir @ismaililhan @metahandurmus @Ainsworth @Jinpachi @Edward @canuzuner @bilsoft @Helper @kraljmehmet @Murat#Baykam
@Orion

5gWJ3q.png

hd: https://i.hizliresim.com/5gWJ3q.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geliştiğin kesinlikle inkar edilemez. Fikir yine güzel. Bitmiş halini merak ediyorum gelişime açık bir çizim olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gelişim akıyor :) Güzel bir çalışma yapmışsın. Şu üst kısım header mi oluyor bilmiyorum ama oraya daha fazla emek lazım. Benim profil hea :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-05-2017 Saat: 01:01)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geliştiğin kesinlikle inkar edilemez. Fikir yine güzel. Bitmiş halini merak ediyorum gelişime açık bir çizim olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet güzel gidiyorsun, böyle devam et (y)
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arka plan olarak bir texture veya renk kullanabilirsin başarılar .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkese yorumları için teşekkürler. Forumbitte büyük ihtimal batıracağım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Novruz @SunXDizayn Sizlerinde görüşlerini almak isterim eski dostlarım ^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Etiketlediğin için teşekkürler Kaan'cım , Çizim çok hoş duruyor gerçekten beğendim böyle gidersen daha iyilerinide yapabilirsin devam et :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-05-2017 Saat: 23:10)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Etiketlediğin için teşekkürler Kaan'cım , Çizim çok hoş duruyor gerçekten beğendim böyle gidersen daha iyilerinide yapabilirsin devam et :)

Değerli yorumun için teşekkür ederim Tolga :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dahada gelişebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Renk seçimi kötü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende anlamıyorum şahsen tam olarak :)
Güzel olmuş tebrik ederim.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumun için teşekkür ederim Can :)

@ASiPaTRoN girdiğinde seninde görüşünü almak isterim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum tasarımları yapıp yerinde saymaktansa daha çok web site, portfolyo gibi tasarımlar yaparak kendini geliştirmeni işini ilerletip ticarete dökmeni öneririm. Neticede orta seviyede bir grafik bilgin var ve gelişime açıksın. Forum tasarımları artık iş görmüyor. En kral temayı da yapsan uygulanacak sistem MyBB kullanacak platform sayılı. Öyle düşün. Ellerine sağlık tasarım güzel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2017 Saat: 20:40)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forum tasarımları yapıp yerinde saymaktansa daha çok web site, portfolyo gibi tasarımlar yaparak kendini geliştirmeni işini ilerletip ticarete dökmeni öneririm. Neticede orta seviyede bir grafik bilgin var ve gelişime açıksın. Forum tasarımları artık iş görmüyor. En kral temayı da yapsan uygulanacak sistem MyBB kullanacak platform sayılı. Öyle düşün. Ellerine sağlık tasarım güzel.

Sağol abi görüşün için :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping