Arkadaşlar yeni bir .comlu site açacağım isminde kararsız kaldım teknoloji sitesi size sormak istedim.
Sizce;
-Türk Tekno
-Tekno Türk
bu ikisinden hangisi daha uygun olur ?
Yeni Açacağım Site İsmi Hkk.
|
Arkadaşlar yeni bir .comlu site açacağım isminde kararsız kaldım teknoloji sitesi size sormak istedim.
Sizce;
-Türk Tekno
-Tekno Türk
bu ikisinden hangisi daha uygun olur ?
25-03-2017 Saat: 22:14
Tekno.tech iyi olur bence hocam.
25-03-2017 Saat: 22:14
Öncelikle dostum merhabalar:ikiside bana göre uygun değil nedenini açıklayayım: böyle isimler genellikle tutmayan isimlerdir yani eğer istersen deneyebilirsin ama sitenin süresi bitince hiçbir gelirinin gelmediğini ve siteyi devam ettirmeme kararı aldığını görüceksin ben seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama daha farklı bir isim seçebilirsin.ama illaki seçmek istersen teknoturk'ü seçebilirsin fakat domainleri kontrol ettim domainler dolu dostum. geçmiş olsun. hayırlı akşamlar.
25-03-2017 Saat: 22:18
Eskiden açmıştın sanki bir tane o gayet güzel idi. Hatırlamıyorum şuan.
25-03-2017 Saat: 22:44
Hocam şuan uygun olarak .tech güzel. Parasıda güzel. Bence şöyle öneriyorum ;
Turktekno.tech React.js • Next.js • Tailwind CSS
"Son Tema Ekibi Lideri"
25-03-2017 Saat: 22:50
Onun yerine Technolog.tech veya Technolog.org olabilir.
25-03-2017 Saat: 23:19
Amacım Türkiyedeki Teknoloji sitelerinden farklı olmak ve dünyaya yayılmak webtekno gibi youtube videoları çekeceğim ancak dünyaya yayılmak istediğimden dolayı türk adını özellikle istiyorum,teknotech,technotech gördüğüm isimler hoşuma gitti ancak türkçe değil bunun dışında iki isimde dolu değil boş .comlu olarak godaddy'de ikiside boş.
@Corleone -Tekgez.org vardı Time Traveler Hocamla açmıştık çok güzel bir siteydi fakat 1.5 yıl önceki aklım ile şimdiki bir değil o zaman yaptığım birkaç hatayı şimdi düzelteceğim.
25-03-2017 Saat: 23:28
Teknodair.tech , .com
25-03-2017 Saat: 23:34
TEKNO TÜRK okunması daha kolay bunu kullan eğer uluslar arası istiyorsan com lu olsun.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
25-03-2017 Saat: 23:40
Teknobeyin
Teknolojik
26-03-2017 Saat: 00:07
Katılıyorum hocam bir an durup düşününce videolarda teknotürk denmesi daha kolay ve daha akıcı :)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|