https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yapilan Röportajlar Hakkinda
(22-02-2017 Saat: 22:57)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Örnek olarak forumun orta seviye(en iyi demiyorum çünkü o dönemlerine yetişemediniz) dönemlerinde olduğu 2013 yılından şu anda denetim ekibi liderliğinde bulunan birisinin konusunu gösterirsen ben de forumun o zamanki kalite potansiyelini sana gösteririm;

O yıllarda en son ayın 5'inde forum ortamına mesaj atıp daha sonra kalkıp foruma girdiği gibi bir şeyler yapmaya uğraşan birisine forum halkının önünde ders vermeye çalışan kişi ertesi gün kadrodan çıkartılırdı. Ne zamanki bunu yapanlar kadroda tutuldu forum bu rezalet duruma geldi.

En son OnLiNe'yi forum önünde bozduğun zaman başına gelenleri hatırlıyorsun değil mi? O zamandan beri eleştiri nasıl yapılır, nerede yapılır, nasıl yapılmamalıdır gibi şeyleri öğrenememişsin.

Admin birisini röportaj ekibine yetkilendirmişse ona o işi vermiştir, güvenmiştir. Ha, adminin yanlış kişileri kadroya almasından yakınıyorsan seni ve MuratBaykam'ı baz alarak düşüncene katılıyorum evet.

Aktiflikten kasıt yorum ise konu ise şayet, atmıyorum haklisin. Foruma her gün giriyorum ve kim ne yapıyor biliyorum.  

Hayır yani her gün girmemiş olsam aktif olmamış olsam bile yapılan bir işi eleştiremem diye bir kaide de yok. Burada hepimiz 10tr için çalışıyoruz. 

Ayrıca bir şekilde çıkış yapmak istesem neden birini eleştireyim neden ortalığı karistirayim ? Bu mudur çıkış yapmak ha ?

Son olarak yetkimin alınması için tam 3 ay önce başvurdum fakat alinmadi. Senin deyiminle de "demek ki bana güvenmişler ve bu işi yapabileceğime kanaat getirmisler" değil mi ?

Artik şu forumdan ayrılan masum yöneticileri bırak da kimde sorun olduğunu kendine bir sor. -seni suçlamıyorum tabii.

Giden birçok yönetici örn bilsoft keyfinden gitmediler herhalde.. Bunlar sorgulanacak şeyler lütfen ama..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 23:16)Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2017 Saat: 22:57)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Örnek olarak forumun orta seviye(en iyi demiyorum çünkü o dönemlerine yetişemediniz) dönemlerinde olduğu 2013 yılından şu anda denetim ekibi liderliğinde bulunan birisinin konusunu gösterirsen ben de forumun o zamanki kalite potansiyelini sana gösteririm;

O yıllarda en son ayın 5'inde forum ortamına mesaj atıp daha sonra kalkıp foruma girdiği gibi bir şeyler yapmaya uğraşan birisine forum halkının önünde ders vermeye çalışan kişi ertesi gün kadrodan çıkartılırdı. Ne zamanki bunu yapanlar kadroda tutuldu forum bu rezalet duruma geldi.

En son OnLiNe'yi forum önünde bozduğun zaman başına gelenleri hatırlıyorsun değil mi? O zamandan beri eleştiri nasıl yapılır, nerede yapılır, nasıl yapılmamalıdır gibi şeyleri öğrenememişsin.

Admin birisini röportaj ekibine yetkilendirmişse ona o işi vermiştir, güvenmiştir. Ha, adminin yanlış kişileri kadroya almasından yakınıyorsan seni ve MuratBaykam'ı baz alarak düşüncene katılıyorum evet.

Aktiflikten kasıt yorum ise konu ise şayet, atmıyorum haklisin. Foruma her gün giriyorum ve kim ne yapıyor biliyorum.  

Hayır yani her gün girmemiş olsam aktif olmamış olsam bile yapılan bir işi eleştiremem diye bir kaide de yok. Burada hepimiz 10tr için çalışıyoruz. 

Ayrıca bir şekilde çıkış yapmak istesem neden birini eleştireyim neden ortalığı karistirayim ? Bu mudur çıkış yapmak ha ?

Son olarak yetkimin alınması için tam 3 ay önce başvurdum fakat alinmadi. Senin deyiminle de "demek ki bana güvenmişler ve bu işi yapabileceğime kanaat getirmisler" değil mi ?

Artik şu forumdan ayrılan masum yöneticileri bırak da kimde sorun olduğunu kendine bir sor. -seni suçlamıyorum tabii.

Giden birçok yönetici örn bilsoft keyfinden gitmediler herhalde.. Bunlar sorgulanacak şeyler lütfen ama..
Gidenler kadar gelenler oldu.Bu bir sirkülasyon.Sadece görevli gözüyle bakma buraya çok kişi geldi işi öğrendi gitti.bilsoft u görüyorum ara sıra hala buralarda renkli değil belki adı ama hala buralarda varlığını hissettiriyor.Senin görevinden alınmama sebebin, sadece online olman değil vaktinde yaptığın köklü çalışmalar.Bu demek değil ki tabi sen hiç bir katkı sağlamadan geçmişte yaptıklarınla burada kalacaksın...Ben doğrusu senin okuldan vb. nedenlerden giremediğini falan düşünüyordum ancak anladığım kadarıyla sen giriyorsun sadece izliyorsun.Yetkinden hala ayrılmak istiyorsan mesaj gönder.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam konuya el koyduğunuz için teşekkürler bence artık konunun kilitlenmesi gerek

@Power
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 23:36)ðєคt คภġєlร™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam konuya el koyduğunuz için teşekkürler bence artık konunun kilitlenmesi gerek

@Power

Beni niye etiketlemeye çalıştın?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Belki yeniyim fakat sizin mevkinize yükselmek isteyen gelmek isteyen çok kişi var.

Üyelerimiz sizin mevkinize gelmek için çabalıyor ve konu açıyorlar.
Bende mesela Bölüm Şefi olmak için çabalıyorum.
Siz yetkilisiniz fakat  forumda davranış şeklini çokta öğrenememişsiniz,yaptığınız çalışmalara bi şey demiyorum hepsi çok güzeller.
Tema Ekibi Liderimiz,Bölüm Şefimiz,röportaj ekibimiz ve kısacası bütün yöneticiler ve yönetim çalışıyor ve çabalıyor.
Mesela ben gece 03.00-04.50'ta açık olan arkadaşlarımı biliyorum.
Sizleride çok severim temalarınız,çalışmalarınız,kodlamalarınız vs.
Sizi kötülemiyorum çalışmalarınız çok iyi eskiye dayanıyor ve köklü çalışmalar yapmışsınız.
Benim görüşüm beni mazur görün emektar olun sonra konuşalım açabilecek duruma gelince tekrar başlarsınız.
(SİZİ KÖTÜLEME AMACıM YOK)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu çok uzamıştı o yüzden. Bir el koymanız için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 23:33)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Gidenler kadar gelenler oldu.Bu bir sirkülasyon.Sadece görevli gözüyle bakma buraya çok kişi geldi işi öğrendi gitti.bilsoft u görüyorum ara sıra hala buralarda renkli değil belki adı ama hala buralarda varlığını hissettiriyor.Senin görevinden alınmama sebebin, sadece online olman değil vaktinde yaptığın köklü çalışmalar.Bu demek değil ki tabi sen hiç bir katkı sağlamadan geçmişte yaptıklarınla burada kalacaksın...Ben doğrusu senin okuldan vb. nedenlerden giremediğini falan düşünüyordum ancak anladığım kadarıyla sen giriyorsun sadece izliyorsun.Yetkinden hala ayrılmak istiyorsan mesaj gönder.

Tabii ki okul vs nedenlerden dolayı giremiyorum hocam. Bu şekilde de sadece telefondan giriyorum ve sadece izlemek ile yetinmek zorunda kalıyorum bazı şeyleri. Bilgisayarım yanimda da değil. Çalışmalar yapamıyorum. Tabii ki bu rütbede kalmam sadece önceki yaptığım çalışmalar değil sadece , bana yapabileceğim için de inandığınız için teşekkür ediyorum ayrıca. Fakat bana hicbir şey yapmıyorsun 1 ay sonra foruma geliyorsun(ki öyle değil her gün uğrar bakarim) konusmaya, eleştirmeye hakkın yok demeleri insanı incitiyor. Yani bu sen foruma 1 aydır mesaj atmamışsın konuşmaya hakkın yok da ne demek ya hu?

Bu arada rütbe meselesine gelince benim amacım hicbir zaman rütbe olmadi zaten hocam. Rütbe için de başvurmadım ben, yok 1.seviye olayım yok şöyle olayım böyle olayım. 

Bunları söylerken elbette üzülüyor insan. Yetistigi, yeni şeyler öğrendiği hatta sıfırdan baslayip bayağı ilerleme katettigi yerlere küfür edesi gelmiyor insanın. 

Fakat buradan biraz buruk ayrılıyorum. Hakkim geçenler haklarını helal etsinler, herkese de hakkim helal olsun. Kalbini kirdigim kişiler illaki vardır hepinizden özür diliyorum. Rutbemi de alabilirsiniz, sorun etmiyorum ki zaten şu an kodlama olsun tema yapımı olsun yapacak zamanım yok, araç gereclerim yok. İşini layıkıyla yapanlara verilsin isterim. 

Haydi kalın sağlıcakla.  :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 23:45)ðєคt คภġєlร™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu çok uzamıştı o yüzden. Bir el koymanız için.

Ben yetkili değilim ki?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Gokss
Bu davraşınızdan ötürü gerçekten duygulandım diyebilirim.
Bizzat aynı duyguyu y a ş a m ı ş l ı ğ ı m var.
Siz foruma emek vermişken gidiyorsunuz insanın yutkunası gelmiyor üzülüyor.
İlla ki foruma döneceksiniz  ve çalışmalarınıza devam edeceksiniz ve d10 ailesi olarak biz burdayız ve burda olacağız siz nezaman musait olunca foruma dönün ve kodlamalarınızla,temalarınızla yücelin :)
Yolun açık olsun.
Kendine iyi bak :)
Foruma verdiğin emeklerden ötürü teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2017 Saat: 23:46)Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-02-2017 Saat: 23:33)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tabii ki okul vs nedenlerden dolayı giremiyorum hocam. Bu şekilde de sadece telefondan giriyorum ve sadece izlemek ile yetinmek zorunda kalıyorum bazı şeyleri. Bilgisayarım yanimda da değil. Çalışmalar yapamıyorum. Tabii ki bu rütbede kalmam sadece önceki yaptığım çalışmalar değil sadece , bana yapabileceğim için de inandığınız için teşekkür ediyorum ayrıca. Fakat bana hicbir şey yapmıyorsun 1 ay sonra foruma geliyorsun(ki öyle değil her gün uğrar bakarim) konusmaya, eleştirmeye hakkın yok demeleri insanı incitiyor. Yani bu sen foruma 1 aydır mesaj atmamışsın konuşmaya hakkın yok da ne demek ya hu?

Bu arada rütbe meselesine gelince benim amacım hicbir zaman rütbe olmadi zaten hocam. Rütbe için de başvurmadım ben, yok 1.seviye olayım yok şöyle olayım böyle olayım. 

Bunları söylerken elbette üzülüyor insan. Yetistigi, yeni şeyler öğrendiği hatta sıfırdan baslayip bayağı ilerleme katettigi yerlere küfür edesi gelmiyor insanın. 

Fakat buradan biraz buruk ayrılıyorum. Hakkim geçenler haklarını helal etsinler, herkese de hakkim helal olsun. Kalbini kirdigim kişiler illaki vardır hepinizden özür diliyorum. Rutbemi de alabilirsiniz, sorun etmiyorum ki zaten şu an kodlama olsun tema yapımı olsun yapacak zamanım yok, araç gereclerim yok. İşini layıkıyla yapanlara verilsin isterim. 

Haydi kalın sağlıcakla.  :)

Senin 1 aylık pasif-aktif durumunda yeri geliyor senin açığını sert şekilde eleştirdiğin kişi kapatıyor. Kırdıysam özür dilerim. Kimseyi kırmak değil amacım.

Tek yaptığım şey kim ne yapıyor ise ona o şekilde cevap vermek. Yetkili değilim, onursal üye tagım var diye onurlu olmadım alındığı takdirde de onursuz olmam. Dolayısıyla dilin kemiği yok diyerek sert konuşuyorum. İsteyerek yaptığım bir şey değil. Daha doğrusu bu sefer isteyerek yapmadım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kusura bakma ama foruma girer girmez insanları forum önünde rencide etmene gerek yoktu. Öneriğe kesinlikle açığım özel mesaj ile iletebilirsin. Amacım polemik yaratmak veya kalbini kırmak değildi sadece böyle bir şey yaptığından üzüldüm. Neyse hakkım helal olsun.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gereksiz çok su götürecek bir tartışma.görüşlere saygılı olun eleştirilere açık olun.insanlar fikirlerini rahatça söylesinler tabi edep ve erkan ile.ancak böyle doğru ve gelişim sağlanır.unutmayın odaktan bakan insanlar genele bakanlar kadar herşeyi görmezler(içinde dışında meselesi kısaca ).birilerinin bişey olduğunu söylemesi o olduğunu kesin göstermez o yüzden tepki göstermek şart değil bu bizim mükemmelliyetciliğimizden ve ahlakımızdan geliyor yine de törpülemek toplum için daha yararlı olacağımı kanaatindeyim.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping