Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mybb 2.0 Nasıl Olacak :)) Yorumlar ?
Destek için yeniden bir özel tema yaparız :) çok güzel olur acaba prostats falan o eklentilere ne olacak merak ediyorum sizin görüşleriniz nelerdir ?
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Baştan aşağı tüm eklenti yapımcıları 2.0 için sıfırdan kodlayacak bence yoksa o eklentiler olmazsa MyBB çok kullanıcı kaybeder. Bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"Ama MyBB 2.0 gelirse ben kullanacağımı pek sanmıyorum çünkü arayüzü çok değişmiş kategoriler felan alışılmadık bir biçimde.Kodlama tarzı farklı olacak.Bildiğiniz üzere x temasında a kişisi 2 3 yerde oynama yaparak b kişinin temasını kendisinin ki gibi gösteriyor forumunda kullanıyordu fakat mybb ekibi bunu önlemek için kodlama yapısını tamamen değiştirdi.Yeni kod sistemi laravel .Yani artık tasarım yaparken eski 1.8 tarzında tasarımlar yapamıyorsunuz ve eski temalarınızı 2.0 e uyarlayamıyorsunuz.Ayrıca temalar gibi eklentilerinde 2.0 gelmesi ile birlikte çöp olacağı söyleniyor bilmem ne kadar doğru"
Örn bir şablon

Kod:
<?php

namespace MyBB\Core\Database\Models;

use Illuminate\Database\Eloquent\Model;
use Illuminate\Database\Eloquent\SoftDeletes;
use MyBB\Core\Likes\Traits\LikeableTrait;

class Post extends Model implements HasPresenter
{
   use SoftDeletes;
   use LikeableTrait;

// The rest of your database model implementation code goes here...
}
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2017 Saat: 17:18)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: "Ama MyBB 2.0 gelirse ben kullanacağımı pek sanmıyorum çünkü arayüzü çok değişmiş kategoriler felan alışılmadık bir biçimde.Kodlama tarzı farklı olacak.Bildiğiniz üzere x temasında a kişisi 2 3 yerde oynama yaparak b kişinin temasını kendisinin ki gibi gösteriyor forumunda kullanıyordu fakat mybb ekibi bunu önlemek için kodlama yapısını tamamen değiştirdi.Yeni kod sistemi laravel .Yani artık tasarım yaparken eski 1.8 tarzında tasarımlar yapamıyorsunuz ve eski temalarınızı 2.0 e uyarlayamıyorsunuz.Ayrıca temalar gibi eklentilerinde 2.0 gelmesi ile birlikte çöp olacağı söyleniyor bilmem ne kadar doğru"
Örn bir şablon

Kod:
<?php

namespace MyBB\Core\Database\Models;

use Illuminate\Database\Eloquent\Model;
use Illuminate\Database\Eloquent\SoftDeletes;
use MyBB\Core\Likes\Traits\LikeableTrait;

class Post extends Model implements HasPresenter
{
   use SoftDeletes;
   use LikeableTrait;

// The rest of your database model implementation code goes here...
}

Bune ya :)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping