Arkadaşlar, ben farklı bir domain adı ücretsiz ya da ücretli almayı düşünüyorum. 15 gün önce HakanOzerWebTR adresini aldım ama bu adresten forum olmayacağını yeni anladım. Bana farklı bir domain adı söylerseniz onu değerlendirmeye alıp daha sonra onu domain adını forum olarak kullanmayı düşüneceğim. Cevap bekliyorum..
[Yardim Talebi] Domain Adı
|
29-01-2017 Saat: 15:30
frmpoint,forumpoint,forumzirve
29-01-2017 Saat: 15:32
Eyvallah hocam sağolasın..
Ben şunu düşünüyorum bilmem sizde aynı fikirde misiniz? "ForumArchives" gibi.
29-01-2017 Saat: 15:33
forum adları değişiklik gösterebilir oyun forum adları saçma olabiliyor ama hangi içerik ile alakalı ise o içerik ile alakalı bir ad bulmalısınız +
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
29-01-2017 Saat: 15:37
forumkolik
aradıgınforum forumexelans forumeqe forumexes forumdens exesforum horleansfrm frmexes aklımdabisürü var :D
29-01-2017 Saat: 15:38
Murat hocam ben klasik bir forum olsun istiyorum. Oyundan ziyade milletin gelip vaktini harcayabilmeli, konu filan açabilmeli.. v.s. gibi..
Kaan kardeşim, teşekkür ederim güzel forum adları bunlar. Klavyene ve parmaklarına sağlık.. :))
29-01-2017 Saat: 15:44
Bence forumzirve gibi şeyler değilde daha akılda kalıcı şeyler olması lazım mesela wmaracı öyle frm veya forum kelimesini içermesini önermem
29-01-2017 Saat: 15:47
webilki
webno<<< en ideali crystalfrm webfrm frmweb frmxx xxlfrm
@Sezar38 hocam sağolun. Aslında @KaanStes arkadaşımızın saydığı domain adları içlerinden "crystalfrm" yerine "forumcrystal" olabilir ama ingilizce olduğu için akılda kalır mı bilemiyorum. Aklımdasın Kaan arkadaşım, saydığın isimlerin içlerinde birini seçip domain adını onu alacağım. Başka fikirleri olan var mı?
29-01-2017 Saat: 15:57
bişey deil tabiki kullan iclerinden birini güzellerinden getirdim aklıma cünkü :D
29-01-2017 Saat: 15:58
(Son Düzenleme: 29-01-2017 Saat: 15:59, Düzenleyen: Muratbaykam.)
WebKedisi - Web master forumu için
Destekhayat - Her türlü destek GrafikSehri - Grafik ile ilgili forum Bu arada hangi siteden domain alıyorsunuz ?
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
29-01-2017 Saat: 16:01
Eyvallah kardeşim sağolasın.
Olabilir Murat hocam. Kusura bakmazsanız şunu söylemek istedim. Siz bana öneride bulunuyorsunuz ve ben içlerinden bir tane seçeceğim ondan dolayı neden benim yazdıklarımı seçmediniz deyip kızmayın lütfen..
29-01-2017 Saat: 16:28
(Son Düzenleme: 29-01-2017 Saat: 16:28, Düzenleyen: TheWaRRioR.)
frmuno.com ? forumuno.com ? ikiside boşta hocam Senin Forumun O ! Gibi güzel bir ifadesi var :))
30-01-2017 Saat: 22:10
Forumdan.com / ForumPOW.com / ForumGU.net / Turkforum.net
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi