Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Actik Suan Ne Ler lazi. Yardim
Baktimda Biraz 
rank Tema Modetor Uye Filam Ayarlari Neler Lazim Nerden Yapilcaginada Atarsaniz memum Olurum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle selam

siteisminiz.10tl.net/admin/ linkinden admin kp bölümüne ulaşabilirsiniz. Başta belirtiğiniz kullanıcı adı ve şifrenizi giriş kısmına yazarsanız girecektir bu panelden ayarları yapabilirsiniz. Soru cevap bölümünü inceleyin soru sormadan önce araştırın lütfen. İyi forumlar...

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yaptim Kurdum Suan Ilk Adimlar Rank Vb ekelem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-01-2017 Saat: 00:01)66RetiRed99 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yaptim Kurdum Suan Ilk Adimlar Rank Vb ekelem

/admin girdikten sonra Üyeler & Gruplar diyin sonra yandan grupları seçin karşınıza gruplar çıkar istedinize tıklayın Grup Resmi yazar ordan resim link yapıştırın.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
beki sifremi nasil degisterebilirim admin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı paneli > Sol taraftan şifre değiştir den değiştire bilirsiniz şifrenizi.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
reis o kadarini biliyoz 
[
Admin Panel Sifresini
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üyeler gruplar >> hesabınıza bir kez olacak şekilde tıklayın >> şifre kısmına değiştirmek istediğiniz şifreyi 2 kez yazın. İsterseniz buradan kullanıcı adı değişimi dahi yapabilirsiniz.

İyi forumlar...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping