Yorum Sayısı: 3,077
Konu Sayısı: 245
Rep Puanı:
121
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 1 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Cagla
SanalPara (SP): 0 SP
Arkadaşlar bilgisayarım ilk geldiğinde Windows 7 Ultimate 'ti. Sonra bilgisayarcıya gidince bilgisayarcıda windows xp yapmış. Bende bi tema yüklemiştim ama bilgisayar hala windows xp . Windows 7 'yi işletim sistemi olarak değilde görünüm olarak nasıl koyabilirim ?
Yorum Sayısı: 2,916
Konu Sayısı: 275
Rep Puanı:
201
Teşekkürler: 141
103 mesaj içinde 139 teşekkür verildi.
Time Traveler
SanalPara (SP): 277 SP
Googleye windows xp'ye windows 7 'ye çevirme yazın. Program karşınızı çıkar :)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
Yorum Sayısı: 2,916
Konu Sayısı: 275
Rep Puanı:
201
Teşekkürler: 141
103 mesaj içinde 139 teşekkür verildi.
Time Traveler
SanalPara (SP): 277 SP
Pek güvenli değil onu söyliyeyim. Virüs gibi bir şey yok ama en az 2 ay sonra bilgisayarın bozulabilir.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."