Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yorum kutusu eklemelimiyim?
Merhaba arkadaşlar benim Yardım.10tl.net projesini biliyorsunuz ben şimdi soruları google form dan alıyorum bende yazdıkları mail adresine sorulrının cevaplarını gönderiyorum eğer yorum kutusu eklersem sitemizden hizmet almak isteyenler için kolaylık olur ne gibi kolaylık olur derseniz yorum kutusundan yorum yazmak için facebook hesabına giriş yapıp yorum yapılabiliyor sizce google form kaldırıp yorum kutusunu eklemelimiyim?
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha hızlı olabilir
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben daha önce baktım örneğin siteye, google form vakit kaybı geldi. Ufak bir örnek bu. Bana kalırsa kesinlikle ekle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2017 Saat: 23:25)metehandurmus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben daha önce baktım örneğin siteye, google form vakit kaybı geldi. Ufak bir örnek bu. Bana kalırsa kesinlikle ekle.

Bende öyle düşünmüştüm teşekkürler yorum kutusunu ekledim.
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kesinlikle eklemelisin. Facebook olmasa da başka hizmetler de var bu yorum işi için. Disqus gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En popüler yorum servisi Disquis öneririm diğerlerine bulaşmanı önermiyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2017 Saat: 23:47)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle eklemelisin. Facebook olmasa da başka hizmetler de var bu yorum işi için. Disqus gibi.

(16-01-2017 Saat: 00:10)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En popüler yorum servisi Disquis öneririm diğerlerine bulaşmanı önermiyorum.

Facebook yorum kutusunu kaldırıp Disquis ekledim siteye girip baka bilirsiniz.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Material tasarım kullanmanda güzel olmuş eline sağlık sorularım olursa soracağım.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping