Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basit Web Site Çizimi
2n2PDN.png
Arkadaşlar ilk web site çizimim eksikleri var sizlerinde önerisi ile  eksikleri tamamlıycam.

İlk çizim: http://i.hizliresim.com/77YDGa.png
İkinci çizim: http://i.hizliresim.com/bkj9yb.png
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sliderin genişliğini sayfa genişliği kadar yapsan ve kenarları kaldırıp sadece resim olarak bırakırsan daha hoş gözükebilir. Menüyü genel olarak daha güzel yapabilirdin bence yani en azından yazıları ortalasan daha hoş gözükür birde daha fazla şey ekleyebilirdin 3 tane metinden sonra ne bileyim çalışmalarımız bölümü referanslar bölümü falan gibi gibi ama ellerine sağlık
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-11-2016 Saat: 22:36)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sliderin genişliğini sayfa genişliği kadar yapsan ve kenarları kaldırıp sadece resim olarak bırakırsan daha hoş gözükebilir. Menüyü genel olarak daha güzel yapabilirdin bence yani en azından yazıları ortalasan daha hoş gözükür birde daha fazla şey ekleyebilirdin 3 tane metinden sonra ne bileyim çalışmalarımız bölümü referanslar bölümü falan gibi gibi ama ellerine sağlık

Önerin için teşekkürler öneri dikkate alacağım. Çizim ile ilgili gelişmeleri konu altından bildireceğim.
Edit @Krons böyle nasıl olmuş.
bkj9yb.png
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba,
Hocam öncelikle şunu belirtmeliyim. Çalışmanız güzel, fakat kusurlu yerler bulunuyor. Örneğin, Site ismi metninin yazı tipi; açık gri rengindeki (en üstteki) şeritle pek uyuşmamış, çünkü fark ederseniz, büyük harflerden ötürü (küçük harfler daha fazla bulunduğundan dolayı), metin biraz altaymışçasına bir görünüm hakim. Bunu, ya metnin bütün harflerini büyük yaparak (ki bu en doğru çözüm), ya da bütün harflerini küçük yaparak çözebilirsiniz (ve bunu tavsiye etmiyorum).
Bununla birlikte slogan kısmı da pek iyi görünmüyor, zira yazı tipi ve pozisyon hiç mi hiç oturmamış. Ayrıca "Slogan Gelicek" yerine "Slogan Gelecek" şeklinde de yazabilirdiniz öyle değil mi? Ben tasarımcı olarak söylüyorum, bu tür şeylere imla kurallarına dikkat etmelisiniz. Zira, tasarımda çok göze çarpabilir. Reklam alanı güzel, lakin en-boy orantısı çok iyi hizalanmamış vaziyette. Ayrıca, gövdedeki mavi resimde yukarıdan aşağıya doğru sıkıştırılmış duruyor. (Yani farz edin resmin üzerinde görünmez bir ağırlık var ve resimdeki düzen bu nedenden ötürü genişliyor ancak kısalıyor. Sıkışıyor.) Bu tür şeylerde daha doğru resimler veya daha da iyisi yalnızca flat renk (ya da tercih edilen renk kullanırsa güzel olur.) Gözüme çarpan bir diğer kesit ise, ortadaki başlıkların altındaki metin kutuları. Sitenin gövdesinin rengi, beyaza yakın gri fakat metin kutularının rengi tam beyaz. Bu da uyuşmayan renkler manasına geliyor. Oturmamış ve yakışıksız duruyor. Tıpkı yukarıdaki şeritler veya çubukların rengi gibi gri veya siyah yapabilirsiniz. En alt kısımdaki (Footer bölümü) şu Tasarım: Dream41 Tüm Hakları Saklıdır Siteİsmi.com kısmı da hem uyuşmamış hem de pozisyonsuz durumda. Diğer bir adıyla dağınık. Ona da bir uygun yer bulabilirseniz hoş olur, klasik olarak, tüm hakları saklıdır siteismi.com yazısını sağ en alta alıp, tasarım: dream41 yazısını da onun üstüne fakat en sağa doğru yerleştirebilirsiniz. Bunlar benim gözüme çarpan yerler. Bir tekrar diyorum tasarımcı olarak söylüyorum bunları. Sizin gelişmeniz açısından. Renk uyumuna ve pozisyonlamaya gerçekten çok önem vermelisiniz. Zira bunlar tasarımın makyajları gibi bir şey oluyor.

İyi geceler dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Aurora Öncelikle önerilerin için teşekkür ederim bende web tasarım okuyorum. Önerilerini dikkate aldım başka önerilerin varsa önerilerine açığım.
2n2PDN.png

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha büyük projelerle seni göreceğiz umarım :)
Gittikçe güzel çalışmalar geliyor senden :)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-11-2016 Saat: 22:51)karazehir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-11-2016 Saat: 22:36)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sliderin genişliğini sayfa genişliği kadar yapsan ve kenarları kaldırıp sadece resim olarak bırakırsan daha hoş gözükebilir. Menüyü genel olarak daha güzel yapabilirdin bence yani en azından yazıları ortalasan daha hoş gözükür birde daha fazla şey ekleyebilirdin 3 tane metinden sonra ne bileyim çalışmalarımız bölümü referanslar bölümü falan gibi gibi ama ellerine sağlık

Önerin için teşekkürler öneri dikkate alacağım. Çizim ile ilgili gelişmeleri konu altından bildireceğim.
Edit @Krons böyle nasıl olmuş.
bkj9yb.png
böyle daha iyi ama nedense header değişik geliyor bana
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform