Yorum Sayısı: 8
Konu Sayısı: 2
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Xasmer47
SanalPara (SP): 4 SP
Merhaba Arkadaşlar ben Mehmet MyBB`yi burada öğrendim ilk sitemi burda açtım 2012 yılından beridir takip ediyorum. Askerlik, iş, ailevi sorunlardı derken uzun zamandır uğramıyordum bundan bir buçuk hafta önce foruma kayıt oldum. Üyelik tarihim: 18-05-2016 outlook hesabına aktivasyon kodu göndermiyor Yetkililerin bu konuyu incelemelerini istiyorum. Benim gibi nice insanlar foruma kayıt oluyor ve yetkililer ile iletişime geçemiyor foruma kayıt olup'da aktivasyon kodu alamıyan insanlar iletişime geçmek için farklı farklı sitelere kayıt olup o sitelerde hesabı olan yetkililer ile iletişime geçmesimi gerekiyor? bu forumda iletişimi ancak iletişim bölümünde E posta yoluyla sağlayabiliyor o da ne zaman okunur haberdar olur yetkili belli deil. Forumu inceledim belki Facebook sayfası vardır orya gider mesaj atarım diye facebook sayfasıda yok bu destek forumun. Destek.10tr.net adında bir kapalı grup var oraya başvurdum kabul edilmedi bir buçuk haftadır bekliyorum bir hayırsever yetkili görür kullanıcı adımı inceler ve aktif eder diye lakin olmadı mybbdepo sitesine kayıt oldum bu forumda yetkili olan ve olmayan ayni nickte kimi görürsem onun ile iletişime geçmek istedim ve mehmeteq ve Dream41 ile iletişime geçtim mehmeteq yetkili olmasına rağmen ilgilenmedi herhalde Dream41 o zaman yetkili değildi onada mesaj attım şuanda yetkili yapılmış size haber verildimi bilmiyorum en son çare olarak bilsoft ile iletişime geçtim Allah Razı Olsun ondan ki ilgilendi ayriyeten en üst yetkiliye sesleniyorum lütfen bu forumda kayıt olan üyelerin iletişime geçebileceği facebook sayfası oluşturun ve kayıt olan kullanıcılara sadece forumu ve konuları inceleme hakkı ile sınırlamak doğru deil üyeliği aktif olmadıktan destek alamayıp yetkililer ile iletişime geçemedikten sonra boştur siteye kayıt olupta aktivasyon kodu gönderilmemesi sadece benim deil kayıt olan herkezin başına gelebilir bu yüzden üyeliği aktif olmayan kullanıcıların en azından yetkililer ile iletişime geçebilmeleri için kullanıcı profillerini incelemeye açılsın ve herhangi bir yetkiliye özel mesaj yoluyla iletişime geçebilsin teşekkür ederim umarım beni anlar ve bu sorunlara çözüm bulursunuz. İyi Forumlar dilerim.
Yorum Sayısı: 2,791
Konu Sayısı: 220
Rep Puanı:
267
Teşekkürler: 57
23 mesaj içinde 842 teşekkür verildi.
Dream41
SanalPara (SP): 147 SP
Evet bana mesaj atmışdınız söylemeyi unutmuşum kusura bakmayınız ve ayrıca bu konuyu okumanızı öneririm http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=64858
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
Outlook.com yerine Yandex.Mail veya GMail kullansaydınız aslında bunların hiçbirini yaşamazdınız. Çözüm için izlediğiniz yol zaten çok yanlış.
Başka forumlardan bizleri yetkili bulup destek almaya çalışmayın, Çünkü genel olarak neredeyse bizlere savaş açmış durumdalar bu sistem kurulduğundan beri. Anlamış değilim sebebini. Kendilerinin bileceği iş.
Elimde bir liste var ve en başında bu problem geliyor, Düzeltilecek hepsi başka çözümü yok zaten. Ama genel olarak MyBB sisteminin outlook.com'a mail gönderememe durumu var. Bunu da söylemiş olayım
Yorum Sayısı: 4,492
Konu Sayısı: 701
Rep Puanı:
450
Teşekkürler: 255
778 mesaj içinde 940 teşekkür verildi.
admin
SanalPara (SP): 2,369 SP
Bu hotmail konusunu inceleyeceğim tekrar,
bu arada bu arkadaşın işini birisi halletsin.
1.5 haftadır bekliyormuş..
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı.
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter..
Sonra duymadım, bilmiyordum yok..
Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433
https://twitter.com/10tlnet
https://discord.gg/fUC7A2W
info (at.) 10tl.net
Yorum Sayısı: 8
Konu Sayısı: 2
Rep Puanı:
0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Xasmer47
SanalPara (SP): 4 SP
Sayın adminim bir buçuk haftadır aktivasyon'un onaylanmasını bekliyorum, bir şeye ihtiyacım olduğu için değil.
Mybb'yi ben ilk burada öğrendim. İlk web sitemi burada kurdum. Birini aşağılamak hakaret etme gibi bir tutum içerisinde değilim. Webmaster siteleri ve özellikle mybb destek sitelerini takip etmeyi seviyorum. Hoşuma gidiyor arada konulara yorum yazmak, Mybb'yi çok iyi bilmesemde birilerine yardım etmek güzel. Eğer burada istenmiyorsam, söylemeniz yeterli emin olun ömür boyu girmem siteye niyetiniz buysa. Ben en azından istenmediğimi düşündüm yaptığınız yorumdan umarım öyle değildir. Saygılar Efenim.
rayray93
Kusura bakma düştüğüm durumu google'da arama aklıma gelmedi. Üyeliğin aktifleşmesi, bilsoft arkadaşımızın bizzat TaaRRuz'a bildirmesiyle oldu. Hakkımı yemişsiniz gibi de davranmıyorum.
mehmeteq ve Dream41'e bildirmeme, durumu izah etmeme rağmen Dream41 kendiside evet iletişime geçildi benimle unuttum diyor. Bilsoft arkadaşımıza söyledim oda TaaRRuz'u bilgilendirdiğini bundan sonrasına karışmiyacağını söyledi.
TaaRRuz da unutmuş ve sonra Bilsoft tekrar hatırlatmış, insanlık hali unutabilir. Sonra TaaRRuz tarafından üyeliğim aktif edildi.
Benim kızdığım durum şu, Sitede böyle bir sorun var ve bunun için sitede, İletişim bölümü dışında ulaşabileceğimiz bir yetkili yok. Bu sorunun çözümü de bu forum'un bir Facebook sayfası olması, üyeliği aktif olmayan grubun, herhangi bir üyenin profilini gezip yetkililere özel mesaj atabilme ve yetkiliyi bilgilendirebilmesidir. Sayın Adminimiz bu konu ile ilgileniceğini söyledi, inanıyorum ki ilgilenicektir.
İyi Forumlar Dilerim...
Yorum Sayısı: 75
Konu Sayısı: 4
Rep Puanı:
2
0 mesaj içinde 14 teşekkür verildi.
Marjinal
SanalPara (SP): 0 SP
Benim bu konuya karışma hakkım yok ama bir çift söz etmek isterim
Öncelikle burayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederim cidden ortam çok iyi, fakat gidipte başka sitelerde burayla ilgili birşey söylesen yetkililer ilgilenmesede doğal bir şeydir çünkü başka yer desteği ilgilendirmiyormuş. Burada istenmemek ile alakalı bir durumunda yok yetkililerimiz öyle bir şey demediler demezlerde.. Ve desteğe geleceğini söyledin şimdiden hoşgeldin diyerekten karşılamanı yapayım..
Yorum Sayısı: 5,262
Konu Sayısı: 400
Rep Puanı:
131
Teşekkürler: 98
175 mesaj içinde 904 teşekkür verildi.
mehmetext
SanalPara (SP): 6,693 SP
Kardeşim Benimle İletişime Geçtinmi ?
Hiç Haberim Yok Vallahi.
React.js • Next.js • Tailwind CSS
"Son Tema Ekibi Lideri"
Yorum Sayısı: 5,262
Konu Sayısı: 400
Rep Puanı:
131
Teşekkürler: 98
175 mesaj içinde 904 teşekkür verildi.
mehmetext
SanalPara (SP): 6,693 SP
27-05-2016 Saat: 17:42
(Son Düzenleme: 27-05-2016 Saat: 17:44, Düzenleyen: mehmetext.)
Ben Budan İletişime Geçtin Sanıyordum..
Oraya 1-2 Ay Bakmamıştım. Bakıyorum..
Gördüm Gelmiş Mesaj.
React.js • Next.js • Tailwind CSS
"Son Tema Ekibi Lideri"
Yorum Sayısı: 3,622
Konu Sayısı: 431
Rep Puanı:
80
Teşekkürler: 47
84 mesaj içinde 750 teşekkür verildi.
leojely
SanalPara (SP): 148 SP
Dostum kayıt sayfasında kocaman yazıyor gmail hariç kullanmayın diye
Yorum Sayısı: 3,622
Konu Sayısı: 431
Rep Puanı:
80
Teşekkürler: 47
84 mesaj içinde 750 teşekkür verildi.
leojely
SanalPara (SP): 148 SP
http://i.hizliresim.com/6nZMdN.jpg
Keşke buraya bi göz atsaydınız
Yorum Sayısı: 4,949
Konu Sayısı: 569
Rep Puanı:
147
0 mesaj içinde 181 teşekkür verildi.
Kamil55
SanalPara (SP): 174 SP
@rayray39 bu konuyu detaylı olarak konuşulmalısını öneriye sunuyorum...