(21-04-2016 Saat: 14:51)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: adminin şu anda aktiflikleri iyi yeni sürüme geçiyoruz :))
1.) Yeni Sürümü kullanacak insan yok
2.) Yeni sürüme geçtik dediğinde "eskisinde ne değişiklik vardı ki?" diyecek bir kitleyi getirmeyi amaçlıyoruz
--------------------------------------------------------------------------------------------
Biz bu forumu toparlayabildiğimiz kadar toparladık. Gerisi bizi bile bazen aşıyor ki yapıyoruz bir şeyler. En azından çabamız var. Karşılığı yetki falan, ne bileyim bir anlamı yok. Yetki - görev benim için işimi kolaylaştırmak. Yapacağımı geri plana atmamı sağlamıyor. Daha hızlı olmasını sağlıyor. Emeğinizin karşılığı yetki değil, emeğinizin karşılığı insanların gelip buraya dahil olması. Sonra herkes der tabii bana "... oldun neden hala ... ile uğraşıyorsun" diye. Mesele yetki değil ki. Biz nereden başlayıp ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Önce içimizdekilerin yanlış bakış açısını mı düzeltelim, dışarıdaki önyargıyı mı kaldıralım, sıraya sokmakta, sorunları öne itelemekte problem yok. Zaten sorunlar öne itelense, çözülecek. Biz sorunun ne olduğunu da daha bilmiyoruz. Seo bir düşünce hepimizin kafasındaki, işe yaramaz ise ne olacak? Kesin ve net bir cevabımız yok ki. İnsanlar forumlardan uzaklaştı diyoruz, sebep diyoruz, genel ihtimal-i şeyler sunuyoruz. Çünkü bunların cevabı yok. Ben derim sosyal medya revaşta ve kolay geliyor, öbürü der para kazanmak istiyor. Hepimiz haklıyız şu an. Birisi haksız olmazsa da yanlış düşünceden doğruya çıkamayacağız gibi duruyor.
Özet ile destek.10tl.net için yapılabilecek şeyler yapıldı. Daha yapacak çok şey var, ama bırakın geride kalsın. Sıra 10tr.net'de.