Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Başvuru Hakkında
Başvurum iptal. Haklısın.  @TaaRRuz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yetkiyi bu kadar kasmayın arkadaşlar. Bende başvuru yaptım onaylanmadı açtımmı sizin gibi böyle bir konu? Reddedildiyse vardır elbet bir nedeni. Sizin çabanızı liderde adminde görür siz yeterki çaba sarf edin.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@EmSaLSiZ Açsaydın kardeşim,adam heveslenmiş cevap beklemiş vermeyince konu açmış.Hemde adam reddedildiği için açmamış konuyu 3 aydır cevap alamadım diye açmış.Ben bile merak ederim 3 ay bekledikten sonra.En azından sana cevap verilmiş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neden boyle konu acipta elimde azda olsa bulundurduğumuz şansi kaybedeyim? Benim başvuru konum 1sene civari acil durdu. Bir kez olsun boyle konu açmak aklimdan geçmedi. Ben yetki için durmuyorum burada öğrenip öğretmek için duruyorum. Bak bende reddedildi ama gikim cikmadi lidere sorabilirsiniz. Ben calisrak cabami gösterip yetkili olmak isterim,lafda değil. Siz bu yetki için bu kadar olay cikariyorsaniz sizi yetkili olunca tahmin edemiyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Adam meraklanmış açmış diyorum sen bana öğretmek için başvuru yaptım diyon.Bizden yetkii olmazmış senden olduda bizmi görmedik,reddedilmiş hatta
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2016 Saat: 00:15)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adam meraklanmış açmış diyorum sen bana öğretmek için başvuru yaptım diyon.Bizden yetkii olmazmış senden olduda bizmi görmedik,reddedilmiş hatta
Başkasına değil ama sana öğretecek çok şey var. Ben bu forumun en zor zamanlarında yetkiliydim. Simdi reddedildi diye bir daha olamayacagim diye birşey yok ama emin ol senden yetkili olmaz bence adminlerin kararini bilemem.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sana kimse sormadı kim yetkili olur olamaz diye.Ben enaz yaşın kadar sitede yetkili oldum şuan dev olan türk forumlarının hepsinde büyük bir emeğim var.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2016 Saat: 11:56)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sana kimse sormadı kim yetkili olur olamaz diye.Ben enaz yaşın kadar sitede yetkili oldum şuan dev olan türk forumlarının hepsinde büyük bir emeğim var.

Sen hic baktinmi akil yasin kaç diye? 10 yaşındaki bir çocuk senin yaptigini yapmaz. Bir suru sitede yetkili olman emeğinin olması birşey fark etmez. Akillanmadiktan sonra. Burada da akillanacaginida düşünmüyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benimde 4-5 ay beklediğim zamanlar olmuştu ama böyle bir konu açmaya gerek duymamıştım. Sonra ise kazandığım rank yarışmasıyla grafiker uzman seviye olmuştum. Şimdi ise hiç başvuru yapmadan lider oldum. Yani siz bir şeyler yaptıktan sonra başvuru açmanıza gerek kalmıyor. Adminler zaten sizi görüyor-farkediyor. Tartışma devam etmemesi için konuyu kilitliyorum.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping