02-01-2016 Saat: 19:19
(Son Düzenleme: 02-01-2016 Saat: 19:19, Düzenleyen: #BeşikTaş'ınKızı.)
Şikayet
|
02-01-2016 Saat: 19:20
Ay korktum.
02-01-2016 Saat: 19:21
Davranışlarınıza hala devam ediyorsunuz keşke düzeltmeyi seçseydiniz.
02-01-2016 Saat: 19:22
İnanın ki aranızdaki kavgayı, ertank'ın mesajlarını, açılan şikayetleri şu halde izliyorum
Yapmayın, etmeyin koca insanlarsınız
02-01-2016 Saat: 19:23
Öncelikle konuya şöyle başlamak istiyorum; haddime değil ancak ve ancak, arkadaş zaten sebepsiz bir uyarı almış ve o anlık sinirle sana bu cevabı vermiş. Sen de bu konuyu açarak arkadaşı daha da fazla kızdırıyorsun. Sana şikayet etme demiyorum, et. Ertan'ında yaptığı biraz saçma olmuş bir yöneticiyi forum içinde eleştirmek veyahut şikayet etmek pek uygun değil. İkinizde Ö.M yoluyla bildirin sorunlarınızı. Ancak adminlere değil o en son çare @Edward şefime bildirebilirsiniz. Her neyse ben başka da mesaj atmayacağım bu tür konulara. Senden de olgunlukla karşılamanı bekliyorum. İyi forumlar.
02-01-2016 Saat: 19:24
(02-01-2016 Saat: 19:23)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle konuya şöyle başlamak istiyorum; haddime değil ancak ve ancak, arkadaş zaten sebepsiz bir uyarı almış ve o anlık sinirle sana bu cevabı vermiş. Sen de bu konuyu açarak arkadaşı daha da fazla kızdırıyorsun. Sana şikayet etme demiyorum, et. Ertan'ında yaptığı biraz saçma olmuş bir yöneticiyi forum içinde eleştirmek veyahut şikayet etmek pek uygun değil. İkinizde Ö.M yoluyla bildirin sorunlarınızı. Ancak adminlere değil o en son çare @Edward şefime bildirebilirsiniz. Her neyse ben başka da mesaj atmayacağım bu tür konulara. Senden de olgunlukla karşılamanı bekliyorum. İyi forumlar. Kusurabakma ama yapılana oturupta aynı şekilde karşı vermeme huyum yok. Haklısın ama bende haklıyım. Hala devam ediyor davranışlarına sinirli olabilir bunu yansıtmak zorunda değil. Ben bunu çekmek zorundada değilim.
02-01-2016 Saat: 19:33
(02-01-2016 Saat: 19:24)#BeşikTaşınKızı Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(02-01-2016 Saat: 19:23)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle konuya şöyle başlamak istiyorum; haddime değil ancak ve ancak, arkadaş zaten sebepsiz bir uyarı almış ve o anlık sinirle sana bu cevabı vermiş. Sen de bu konuyu açarak arkadaşı daha da fazla kızdırıyorsun. Sana şikayet etme demiyorum, et. Ertan'ında yaptığı biraz saçma olmuş bir yöneticiyi forum içinde eleştirmek veyahut şikayet etmek pek uygun değil. İkinizde Ö.M yoluyla bildirin sorunlarınızı. Ancak adminlere değil o en son çare @Edward şefime bildirebilirsiniz. Her neyse ben başka da mesaj atmayacağım bu tür konulara. Senden de olgunlukla karşılamanı bekliyorum. İyi forumlar. Haklısın. Belki herkesin içinde o şekilde muamele görmek seni de sinirlendirdi ancak konuyu bu kadar uzatmak yerine neden kendi aranızda çözmüyorsunuz. Herkesin içinde böyle bir konu açarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz. 'Beni yanlış anlama' ama neden böyle bir konu açtın? Arkadaşı bu şekilde ifşa ederek ne geçti eline? Çocukça konular bunlar lütfen. Foruma girdim, şikayet konusuyla ilgilendim, tam çıkacaktım 2. şikayet konusu. Forumda sevmediğim bir özelliğim: Kişilere nasıl yorum yapacaklarını göstermem. Ancak burada da az önceki konuda olduğu gibi özel mesajdan: 'Senin xxxx linkli konuya attığın mesajdan rahatsız oldum, bir daha yapmamanı rica ediyorum' diye bir mesaj seni küçük düşürmez, rezil etmez. Emin ol.
02-01-2016 Saat: 19:34
Önemli olan haklı olmak değil haklı kalmaktır. Hakkınızı doğru savunmayı başardığınız zaman saygı gören siz olursunuz.
02-01-2016 Saat: 19:34
(02-01-2016 Saat: 19:19)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(02-01-2016 Saat: 19:01)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir sözcük her şeyi değiştirebiliyor. Bilal abimiz var liderlikte hayırdır? burada kullandığın hayırdır senden daha üst yetkide birini sorguladığını ifade eder. Tabii ki bir cezası var ama bu ceza ağır olmuş. ... (02-01-2016 Saat: 19:33)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(02-01-2016 Saat: 19:24)#BeşikTaşınKızı Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(02-01-2016 Saat: 19:23)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle konuya şöyle başlamak istiyorum; haddime değil ancak ve ancak, arkadaş zaten sebepsiz bir uyarı almış ve o anlık sinirle sana bu cevabı vermiş. Sen de bu konuyu açarak arkadaşı daha da fazla kızdırıyorsun. Sana şikayet etme demiyorum, et. Ertan'ında yaptığı biraz saçma olmuş bir yöneticiyi forum içinde eleştirmek veyahut şikayet etmek pek uygun değil. İkinizde Ö.M yoluyla bildirin sorunlarınızı. Ancak adminlere değil o en son çare @Edward şefime bildirebilirsiniz. Her neyse ben başka da mesaj atmayacağım bu tür konulara. Senden de olgunlukla karşılamanı bekliyorum. İyi forumlar. Tamam siz nasıl diyorsanız öyle olsun Sizin açınızdan haklısınızdır. Birşey demiyorum kusurabakmayın daha rahatsızlık vermem forumda. İyi Forumlar.
02-01-2016 Saat: 19:37
(Son Düzenleme: 02-01-2016 Saat: 19:39, Düzenleyen: Jhoony Sins.)
Konu kilitlenmesi talebimdir sikayet etmeniz dogru yanlış degil ama bir kural getirirmesi lazım sikayet edilen kisi konuya cevap yazmamali yasaklamali gerekli aciklama yetkililere yapılmalıdır yoksa kavga ortami oluşur ve önü alınamaz bilginize
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi