Anket Başlığı: Mybb 2.0 Gelmeden Postbitini Kullanabilir miyiz? (Açıklamasıyla Olursa Sevinirim)
Evet
100.00%
13 100.00%
Hayır
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 13 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mybb 2.0 Gelmeden Postbitini Kullanabilir miyiz?
Evet arkadaşla soru açık ve net.Bunu sormamın sebebi yeni tema yapıyorum.Aslında boş zamanlarımda vakit buldukça yapmayı planlıyorum.Tema özellikleri kısaca responsive, kırmızı renkli ve mybb 2.0 postbitli olmasını planlıyorum.Kısaca tema premium ayarında olacaktır.Tabi postbiti yaparken biraz kaRanLık-61 farkı olacak tabi ki de görüş ve önerilerinizi bekliyorum.Küçük Bir Görüntü :)

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını dilerim kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı adı ve mesaj gönderme tarihin olduğu yerleri komple border içine alabilirsin. Gayet hoş olmuş ilerideki index ve profil görüntüleme görüntülerini bekliyorum.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet güzel fikir, çoğu kişi görmemiş konuyu ben gibi. Çok benzemiş. İki tane fark gördüm sadece biri şu border-radius'lu kutunun border rengi, ikincisi de senin postbitinde avatar ile kutu arasında az padding var. Bir kodlamada padding yoksa böyle iç içe gözüküyorsa bazı şeyler hiç ama hiç hoşuma gitmez mutlaka padding kullanırım. Bunları da yaparsan tam aynısı olur :D
Ayrıca bu postbitte merak ettiğim bir şey var, mesaj sayısı gibi istatistikler yok. Onlar nerede yazacak acaba.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2015 Saat: 00:05)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet güzel fikir, çoğu kişi görmemiş konuyu ben gibi. Çok benzemiş. İki tane fark gördüm sadece biri şu border-radius'lu kutunun border rengi, ikincisi de senin postbitinde avatar ile kutu arasında az padding var. Bir kodlamada padding yoksa böyle iç içe gözüküyorsa bazı şeyler hiç ama hiç hoşuma gitmez mutlaka padding kullanırım. Bunları da yaparsan tam aynısı olur :D
Ayrıca bu postbitte merak ettiğim bir şey var, mesaj sayısı gibi istatistikler yok. Onlar nerede yazacak acaba.

Tam olarak sistemi hatırlamasam da bir forum scriptinde olduğu gibi nickin ya da avatarın üstüne geldiğinde hover biçiminde açılabilir istatistikler.

Gayet başarılı bir çalışma adminim. 1.8'den ufaktan 2.0'a geçiş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2015 Saat: 21:28)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-12-2015 Saat: 00:05)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet güzel fikir, çoğu kişi görmemiş konuyu ben gibi. Çok benzemiş. İki tane fark gördüm sadece biri şu border-radius'lu kutunun border rengi, ikincisi de senin postbitinde avatar ile kutu arasında az padding var. Bir kodlamada padding yoksa böyle iç içe gözüküyorsa bazı şeyler hiç ama hiç hoşuma gitmez mutlaka padding kullanırım. Bunları da yaparsan tam aynısı olur :D

Tam olarak sistemi hatırlamasam da bir forum scriptinde olduğu gibi nickin ya da avatarın üstüne geldiğinde hover biçiminde açılabilir istatistikler.

Aynen ben de öyle düşündüm bir yerde toggle ya da hover falan vardır diye.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Daha o gibi şeyleri düşünmedim nasıl olması gerektiği fakat böyle kalmayacak eklemeler yapacağım.Sadece görüntüyü oluşturdum temanın o kısmana geldiğimde tamamlayacağım.

(30-12-2015 Saat: 21:28)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hmm olabilir ona daha karar vermedim.Bir şekil yaparım yada hiç eklemeyeceğim.Ara sıra bekleneni erken yaşamak lazım :D

(26-12-2015 Saat: 05:19)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını dilerim kardeşim.

(26-12-2015 Saat: 12:43)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullanıcı adı ve mesaj gönderme tarihin olduğu yerleri komple border içine alabilirsin. Gayet hoş olmuş ilerideki index ve profil görüntüleme görüntülerini bekliyorum.
Kullanıcı ve Mesaj gönderme tarihi olduğu gibi kalacak.İndex konusu 2.0 gibi olmaz herhalde.Profil olabilir.
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz Kaba Duruyor Nedense.Kodlama Güzel Beğendim.Ellerinize Sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar:

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping