Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Art Fill (Yeniden) # Facebook Kapak fotoğrafı tasarımı.
Forumda aktiflik azaldı. Muhtemelen bu da forumda paylaştığım son tasarım olacak. Yanlış anlamayın, forumu bırakmıyorum her gün bakacağım foruma fakat eskiden en kötü tasarımıma dahi 10-20 yorum geliyordu.

XqMaLR.png

Tasarımda 130'u geçik katman bulunmakta.
En az emek verdiğim tasarımlardan birisi oldu.
Yaklaşık 45dk sürdü.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Art Fill yazısını net olsun isterdim :)) Emeğine sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumun aktifliği konusunda kesinlikle haklısınız..

Tasarıma gelince çok iyi olmuş elinize sağlık..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlar için teşekkür ederim ^
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Banda Yaparmısınız Hocam Kirigaya Kazuto Yazıcak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumda kimse aktif değil,mybb öldü artık millet blog ile uğraşıyor..YouTube falan/Eskisi kadar güzel olmamış tasarım.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-12-2015 Saat: 15:43)ex-dragon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Banda Yaparmısınız Hocam Kirigaya Kazuto Yazıcak.

Yapmıyorum şu sıralar

(06-12-2015 Saat: 16:05)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda kimse aktif değil,mybb öldü artık millet blog ile uğraşıyor..YouTube falan/Eskisi kadar güzel olmamış tasarım.

Evet, fazla yorum gelmeyince moralim bozuluyor tasarım yapasım gelmiyor :P
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş tabikide devamını bekliyoruz :) forumun aktifliği konusunda hemfikiriz ama eskisi kadar çok yorum gelmiyor diyede paylaşımı kesmemek lazım, bu daha çok yorum getirmeyecek yada daha iyi bi yer yapmayacak burayı. Ben hiç bir zaman konuya sadece eline sağlık demek için yazmam, tüm yorumlarımı aratıp inceleyebilirsiniz, buna rağmen son yorumladığın konu yine senin konunmuş ^^

Forumdan çekip gittiğini belirten, ban yiyen çoğu arkadaşımız aslında birer ziyaretçi olarak aktifliğini sürdürüyor bana göre. Forumdaki aktifliğin düşmesine en çokta gitmek zorunda kalan arkadaşlarımız sebep oldu, bu arkadaşlarımız için ne yapabiliriz diye fikir alış verişi yapıyoruz admin ile. Hayırlısı diyelim ama paylaşıma devam yani.. iyi forumlar. ^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
renk zevklerimiz aynı nerdeyse eline sağlık :D
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-12-2015 Saat: 18:05)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş tabikide devamını bekliyoruz :) forumun aktifliği konusunda hemfikiriz ama eskisi kadar çok yorum gelmiyor diyede paylaşımı kesmemek lazım, bu daha çok yorum getirmeyecek yada daha iyi bi yer yapmayacak burayı. Ben hiç bir zaman konuya sadece eline sağlık demek için yazmam, tüm yorumlarımı aratıp inceleyebilirsiniz, buna rağmen son yorumladığın konu yine senin konunmuş ^^

Forumdan çekip gittiğini belirten, ban yiyen çoğu arkadaşımız aslında birer ziyaretçi olarak aktifliğini sürdürüyor bana göre. Forumdaki aktifliğin düşmesine en çokta gitmek zorunda kalan arkadaşlarımız sebep oldu, bu arkadaşlarımız için ne yapabiliriz diye fikir alış verişi yapıyoruz admin ile. Hayırlısı diyelim ama paylaşıma devam yani.. iyi forumlar. ^^

haklısınız hocam ama sizce aktiflik okul vb. gibi şeyler yüzünden düşmedimi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Soldaki Mcdonalds Logosu Dikkatimi Çekti :)
-Yazı Dışında Başarılı Bence.Eline Sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping