25-11-2015 Saat: 18:56
merhaba ben şu soldaki gibi rankın arka planını filan aynısı yapmaya çalışıyorum ama yapamadım yapmaya yardım edermisiniz ?
|
acil lazım
|
|
25-11-2015 Saat: 18:56
merhaba ben şu soldaki gibi rankın arka planını filan aynısı yapmaya çalışıyorum ama yapamadım yapmaya yardım edermisiniz ?
25-11-2015 Saat: 19:22
Merhaba hocam bu css ile yapılmış size bi örnek atayım.Siteye uyarlamak zor bilginize
Ve birdaha konu başlığınızı acil yardım şeklinde yaparsanız destek verilmez bilginize http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=82645
25-11-2015 Saat: 19:24
Buda renk kodu #828282 ( gri )
25-11-2015 Saat: 19:27
@Sezar38 D10 un ranklarda kullandığı onlarca renk kodu var bende pc ye geçince biraz paylaşırım neyse sen beklemek istemiyosan google ye arat renk kodu diye benzerlerini bulursun
25-11-2015 Saat: 19:39
Hocam arkadaş css olarak istemiş. Flat renk isterseniz
Kod: http://flatuicolors.com
25-11-2015 Saat: 22:36
Bunlar css ranklar. Bir arkadaş yapımını falan anlatmıştı sanırım. Konuları biraz karıştırırsan bulacağından eminim
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
25-11-2015 Saat: 22:40
Linkini verdim
25-11-2015 Saat: 22:58
Merhaba Bu Rankların Aynısı İçin Anlatım Yapıyım Bu Anlatım Sadece Admin Rankı İçin İstenirse Diğerlerini De Anlatırım
ilk önce özel profil alanı ekle diyin profil başlığı:css rank açıklama:css rank Alan Seçenekleri:Kutu Seç seçilebilir alanlar: Kod: <div class="rank" style="background-color:#c0392b"><center>Administration</center></div>kayıt sayfasında gösterim hayır profil sayfasında gösterim evet postbit hayır görüntüleme izinleri:admin düzenleme izinleri:admin yapın kaydedin fid alın sonra Admin KP>Tema Şablonlar>Şablonlar kullandığınız tema>postbit Şablonlar>postbit ordaki group imageyi slin yerine bunu yapıştırın Kod: {$post['awards']}{$post['fidx']}sonra kullandığınız tema yeni css oluştur kendi içerimi yazıcam oraya şu kodu yapıştırın Kod: .rank {Kullancı Panelinden Profilimi düzenleden seçin Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|