https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fire vs Water # Who will win?
Kurtlarla yaşarsan, ulumayı öğrenirsin.
dZvPC6j.jpg
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resim ile ne alakası var bilmiyorum ama keşke Türkiye olarak dünyaca ünlü grafiker ve coderler olabilsek. Herkes tarafından tanınan isimler olmayı başarabilsek bu alanlarda keşke. O kadar başarılı isim varken neden olamıyor bu anlamış değilim.

Mavi kırmızının yanında fazla sönük kalmış ve ortadan çizgi çekilmiş gibi bir izlenim bırakıyor. Gözüme çarpan bir şey yok açıkçası güzel olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-10-2015 Saat: 20:48)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resim ile ne alakası var bilmiyorum ama keşke Türkiye olarak dünyaca ünlü grafiker ve coderler olabilsek. Herkes tarafından tanınan isimler olmayı başarabilsek bu alanlarda keşke. O kadar başarılı isim varken neden olamıyor bu anlamış değilim.

Mavi kırmızının yanında fazla sönük kalmış ve ortadan çizgi çekilmiş gibi bir izlenim bırakıyor. Gözüme çarpan bir şey yok açıkçası güzel olmuş.

Yorum ve eleştiri için teşekkür ederim :D
Evet bariz ortadan bir çizgi çekilmiş gibi duruyor :/ Hue efekti ile halledemedim
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Baya hoş bir çalışma olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Link Yanlış Mı Eklenmiş ? Öğeyi Denetleden Linki Alıp Bakabildim Ama Normal Konu İçinde Bende Gözükmüyor.
-Eline Sağlık Güzel Bir Çalışma Olmuş.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

-

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping