Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öneri ve Tavsiye
10tr.net Forum sistemini uzun zamandır biliyorum. Sizlere bir tavsiyem var ve bu tavsiyemle hem sizler hemde ülkemizdeki yerli yazılım yapan gönüllüler gelişecektir. Forum sistemi olarak MyBB Kullanıyorsunuz benim size tavsiyem PhpKF Kurmanızdır. Hem yerli hemde istediğiniz zaman destek alabileceğiniz bir sistem. Yerli yazılımların kullanılması hem sizler için hemde yazılımı yapan geliştiriciler için çok önemli bir gelişme olur. Her türlü konuda hızlı yardım alabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçenlerde gördüm ufak bir inceledim. Daha sanki beta sürümü bile değilken Alpha'sı yayınlanmış. phpBB benzeri değil. Ama ufak esintiler taşıyor. 2008'den beri Mybb kullanıyoruz. MybbGroup ile direkt iletişim sağlayan Türkler var. Onlarla da biz rahat iletişim kuruyoruz. İsteyen herkes o insanlar ile muhabbete bile girebilirler. 7-8 Yıldır mybb kullanıp birden oraya geçmek için Mybb'deki gibi her ihtiyacı karşılaması lazım. CMS'ler açık taşır, Yine de başarılı bir sisteme benziyor. Destek isteseniz belki üye elbirliğinde bir şeyler yapardıkta, istediğiniz biraz aşırıya kaçmış gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence zor görünüyor o forumların taşınması konuların taşınması falan filan ama şöyle bişi olabililir deneme açısından isteyenler PhpKF kullanabilir işte geçmek isteyenler destek e mesaj falan bırakabilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burasının artık alışılmış bir sistemi ve düzeni mevcut, insanların adapte olma süreci çok uzun olacağı için böyle birşey en azından bu sitede yapılamaz. Fakat bu projenin aynısı yazılımı PhpKF yapılarak platform oluşturulmasına olanak sağlanabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence forum yanında bir de blog kurulması daha hoş olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yerli olaması güzel fakat olacağını zannetmiyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle eski forumların da taşınması için marge sistemi gereklidir. Yeni olduğunu söylemişler büyük ihtimalle marge sistemi de yoktur. Ayrıca MyBB kadar hızlı gelişemez ve ihtiyaçları karşılayamaz (şimdilik en azından)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arge sistemi mevcut sürekli gelişen bir sistem gönllüler tarafından toplanmış ve yıllardır gelişiyorlar. Yeni özellikler için sürekli çalışıyorlar. Mybb'den konu taşımak için eklentileri mevcut. Bence kurulum sırasında 2 seçim çıksın isteyen Mybb isteyen PhpKF seçsin ve sistemini ona göre kursun. sonra zamanla phpKF ye geçmek isterseniz geçebilirsiniz. Kullanmaya başladıkça herşey ilerler ve gelişir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping