Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mybb yardım (hostinger)
arkadaşlar yasak olabilir ama hostingerden otomatik yükleyicide mybb forum kuruyorum ama hata veriyor
Kod:
MyBB SQL Error
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1300 - Invalid utf8 character string: 'BED5'
Query:
DELETE FROM jfdu_sessions WHERE ip=X'5f0ebed5'
Please contact the MyBB Group for technical support.
diyor bu forumu kurmamın sebebi mybb ile ilgili merağımı gidermek benim tek forumum 10tr.nette burda ftp olmadığından kendimi plugin faln yükleyemiyorum yani sadece deneme amaç lı bir forum yardım edermisiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her ne olursa olsun 10tr.net dışı destek yasaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben sadece merağımı gidermek için böyle bir konu açtım araştırmacı olmak suçmu sende haklısın vede forum kurallarını biliyorum bu da senin görevin ama sedece merak edip hybb hakkında bildiklerimi arttırmak istiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mybb destek forumları var. Burası 10tr.net destek forumudur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim şu ana kadar en iyi tanıdığım forum burası vede bu kural kalkmalı zaten bana saçma geliyor birde sedece code taglar arasında yaza bilirsini diye kural var ne fark var ki code tag ve normal yazını arasında tmm kolay gelsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-09-2015 Saat: 23:04)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benim şu ana kadar en iyi tanıdığım forum burası vede bu kural kalkmalı zaten bana saçma geliyor birde sedece code taglar arasında yaza bilirsini diye kural var ne fark var ki code tag ve normal yazını arasında tmm kolay gelsin

Bilmediğin için saçma geliyormuş demek ki bunu öğrenmiş olduk bak.Normal olarak linki yazarsan yazdığı siteye prim kazandırırsın google botları onu link olarak algılayıp orayı da dikkate alırlar ama code tagları arasında sadece normal metin sayılıyor.

-Ayrıca kuralı bildiğin halde bu tür davranışa giriştiğin içinde ceza alman gerekiyordu ancak bu sefer görmezden geliyorum tekrarlanmasın.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
TaaRRuz belki çoğu kişide bilmiyordu bende öğrenmiş oldum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır yanide anlamadığım şey iyi niyetimi kullanıyorum nazikce bunu size anlatmaya çalışıyorum. Ama siz anlattıklarımı nedense anlamamaya çalışıyorsunuz. Hayır ne gerek vardiki ilk yorumumda "tamam teşekkürler diğer forumlarda sorabilirim." diyeceğine devam ediyorsun ve Admin bu konuya mesaj yazma gereği duyuyor birde kuralı "biliyorum" demen ayrı bir can alıcı nokta.

Esenlikler dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Corleone taarruz açıkladı bana ondan saçma geliyoru şimdi anladım pardon konu kilit lütfen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping