https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yemek Sepeti | Arayüz Tasarımı
b2565d.png
Tema Adı : Yemek Sepeti Yemek Satış 
Tema Çizim : GRAFİKER ABİ - eleqantss
Açıklama : Cezamın açılması şerefine sizi gerçek web arayüz tasarımları ile tanıştırmak istedim göz attıgımda arada forumda baktığımda bu konuda büyük bir eksiklik ve özenti tasarımlardan bıktıgınızın kanısına vardım ve ilham gelmeyip ama özenti olan arkadaşlara özenecek bir tasarım sunuyum dedim :)

Tema Görseller 
İNDEX :
WZnZnq.png
FİRMA SAYFASI :
zVAjM7.png
ÖDEME SAYFASI
7bkZNa.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tanıştırayım forum halkı ; GRAFİKER.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok hoş bir tasarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 03:22)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
b2565d.png
Tema Adı : Yemek Sepeti Yemek Satış 
Tema Çizim : GRAFİKER ABİ - eleqantss
Açıklama : Cezamın açılması şerefine sizi gerçek web arayüz tasarımları ile tanıştırmak istedim göz attıgımda arada forumda baktığımda bu konuda büyük bir eksiklik ve özenti tasarımlardan bıktıgınızın kanısına vardım ve ilham gelmeyip ama özenti olan arkadaşlara özenecek bir tasarım sunuyum dedim :)

Tema Görseller 
İNDEX :
WZnZnq.png
FİRMA SAYFASI :
zVAjM7.png
ÖDEME SAYFASI
7bkZNa.png
Çok beğendim satıyor musunuz ?
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 03:23)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok hoş bir tasarım.

Teşekkür ederim biraz zaman geçtiginde forumda özenti tasarımlarına çok rahatlıkla ulasabilirsin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 03:25)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-09-2015 Saat: 03:23)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok hoş bir tasarım.

Teşekkür ederim biraz zaman geçtiginde forumda özenti tasarımlarına çok rahatlıkla ulasabilirsin :)

"Taklitler aslını yüceltir"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#gokss evet göksel bey satılık bir tasarımımız fiyatı isterseniz özel mesaj ile sizlere iletebilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 03:26)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#gokss evet göksel bey satılık bir tasarımımız fiyatı isterseniz özel mesaj ile sizlere iletebilirim
öm atarsanız sevinirim, almayı düşünüyorum, ileriki projem için..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fiyatı bende alabilirim. Bu proje üzerine ciddi bir ekip var onlar için alacağım. Tasarım için 300 Lira bütçem var. Yapabilirsen bir şeyler senden almak istiyorum bu çalışmayı. Gökselciğim öncelik verirsen ben talibim bu çalışmaya sanat eseri adeta. İki kişi paylaşabiliriz esasında. Kısa bir dönem kullanacağım arşivimde kalsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 03:27)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-09-2015 Saat: 03:26)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#gokss evet göksel bey satılık bir tasarımımız fiyatı isterseniz özel mesaj ile sizlere iletebilirim
öm atarsanız sevinirim, almayı düşünüyorum, ileriki projem için..

(07-09-2015 Saat: 03:28)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fiyatı bende alabilirim. Bu proje üzerine ciddi bir ekip var onlar için alacağım. Tasarım için 300 Lira bütçem var. Yapabilirsen bir şeyler senden almak istiyorum bu çalışmayı.

Özel mesajla iletişime geçdim sizlerle arkadaşlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 03:28)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fiyatı bende alabilirim. Bu proje üzerine ciddi bir ekip var onlar için alacağım. Tasarım için 300 Lira bütçem var. Yapabilirsen bir şeyler senden almak istiyorum bu çalışmayı.
Hocam 300 biraz fazla değil mi, ben bu kadar düşünmedim :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 03:29)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Göksel bey forumda takıla takıla sizde özenti tasarım görmekten emek hakkını veremiyorsunuz sanırsam bütceniz yoksa 1-2 hafta bekledikden sonra bazı kişiler özenti tasarım yapmaya başlar onlardan alabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hocam çok hoş bir eser adeta, Müsade ederseniz ileri dönemdeki bu büyük çalışmada Emre Beyin eserini kullanalım. Çalıntı olmasın aman.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-09-2015 Saat: 03:34)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hocam çok hoş bir eser adeta, Müsade ederseniz ileri dönemdeki bu büyük çalışmada Emre Beyin eserini kullanalım. Çalıntı olmasın aman.
Hayırlı olsun size, ne denir..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim. Böyle özgün eserler gördüğümüz müddetçe kesenin ağzını açmaya niyetliyiz. Kazanan Emre Bey olsun. Kazanan bir grafiker olsun yeter ki.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
300tl fazla değil buna az bile. Yemeksepeti ile iletişime geç iyi paraya verirsin eminim.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline Sağlık Modern Bir Çizim Olmuş.İstediğin Fiyata Satarsın Umarım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mükemmel bir çizim oldu, ellerine sağlık eleqantss. Umarım iyi fiyata verirsin. Has grafikermiz bizim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok beğendim, güzel bir tasarım olmuş. Ellerine sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping