https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genç Tema Çizim %20
Eklenen taraflarda bu konunun altında paylaşılacaktır.
Öneri Yaparmısınız ; Kullanıcı Paneli Oraya Gitmedi Biliyorum Nasıl Birşey Yapabilirim ?

J487vB.png

Not ; Tema sıfırdan çizilmektedir ilham aldığım biryer yoktu benzeme vb şeyler olursa kusura bakmayın..

@Corleone @#Captain @rayray93 @#Gokss
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence güzel olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Panel güzel olmuş sadece avatara border koy düzelir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence Harika Olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2015 Saat: 00:50)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Panel güzel olmuş sadece avatara border koy düzelir

kodlama değil cizim ama koyarım border

Yorumlarınız İçin Teşşekürler

@rayray93 Cizim Bittiğin'de kodlarmısın Temayı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2015 Saat: 00:53)traqul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-09-2015 Saat: 00:50)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Panel güzel olmuş sadece avatara border koy düzelir

Hayır, elimdeki blog temasını kodlayıp bitireceğim bu iş şakaya döndü artık. 20 kişi tema çiziyor hepsi bana geliyor. Tek kodlama bilen benim sanki. Coder'in de görevi değil bu, Herkese sesleniyorum buradaki kimsenin görevi tema kodlamak değil. Arada 1-2 kodlasa iyi olur tabi 10tr.net'e yararı olur da bu nedir arkadaş. Bilgisayarın yediği power'dan odamdaki lamba kaçıncı oldu patlıyor. Konuyla alakasız ama olsun hep bana gelmeyin artık yoruldum hocam. Biraz ara verin öyle gelin yada ne bileyim. İnsan olduğumu falan mı unutuyonuz naaabıyonuz.

edit: a lar takıldı ama hoş durmuş böyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2015 Saat: 00:56)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hayır, elimdeki blog temasını kodlayıp bitireceğim bu iş şakaya döndü artık. 20 kişi tema çiziyor hepsi bana geliyor. Tek kodlama bilen benim sanki. Coder'in de görevi değil bu, Herkese sesleniyorum buradaki kimsenin görevi tema kodlamak değil. Arada 1-2 kodlasa iyi olur tabi 10tr.net'e yararı olur da bu nedir arkadaş. Bilgisayarın yediği power'dan odamdaki lamba kaçıncı oldu patlıyor. Konuyla alakasız ama olsun hep bana gelmeyin artık yoruldum hocam. Biraz ara verin öyle gelin yada ne bileyim. İnsan olduğumu falan mı unutuyonuz naaabıyonuz.

Tamam Hocam Niye bi anda patlama yaptınız :) başkasını bulurum artık... :)

Edit Olmadı Ya Novruz Yada Gokss 'a Başvuru Yapacağım ve diğer kodlama bilen arkadaşlara
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2015 Saat: 00:58)traqul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-09-2015 Saat: 00:56)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tamam Hocam Niye bi anda patlama yaptınız :) başkasını bulurum artık... :)

Gözlerim uzağı göremiyor akşamlara doğru hocam, Yaramıyor bir grafiksele bir yazıya bak gözler ağrıyor. Ara da veremiyorum 20 tane liste geldiği için. Şaştım şu son duruma. Başkalarına da gidiliyorsa böyle, yaparım diyorlarsa bütün temaları kodlayacam söz. O derece.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2015 Saat: 01:00)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gözlerim uzağı göremiyor akşamlara doğru hocam, Yaramıyor bir grafiksele bir yazıya bak gözler ağrıyor. Ara da veremiyorum 20 tane liste geldiği için. Şaştım şu son duruma. Başkalarına da gidiliyorsa böyle, yaparım diyorlarsa bütün temaları kodlayacam söz. O derece.

Geçmiş olsun neyse konuyu saptırmıyalım artık...

Son Olarak Görüşünü Almak İstediğim
@bilsoft, @#Power
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çizimine laf yok ama yaratıcılık kalmamış kimsede. Kimse bir panelin menünün navigasyonun ötesine gidemiyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2015 Saat: 01:14)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çizimine laf yok ama yaratıcılık kalmamış kimsede. Kimse bir panelin menünün navigasyonun ötesine gidemiyor...

Mert yorumun icin teşşekürler %20 ne bekliyotdun ileride eklenicek olanlar sağ tarafa kutu ekliyeceğim istisk eliceğim ve profil sayfasi yapacağim..

Gokss eyvallah
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu haline yorum beklemek ne kadar mantıklı bilemiyorum ama bitmiş halini görüpte öyle yorum atmayı tercih ederim. %20 %50 %70 %90 böyle konular görüyorum, hiçte sabır diye birşey yok yani :) hele bir indexi bitirin öyle açın konuyu ne aceleniz var. Bu şekilde yarım yamalak eklemekten iyidir bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2015 Saat: 01:48)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu haline yorum beklemek ne kadar mantıklı bilemiyorum ama bitmiş halini görüpte öyle yorum atmayı tercih ederim. %20 %50 %70 %90 böyle konular görüyorum, hiçte sabır diye birşey yok yani :) hele bir indexi bitirin öyle açın konuyu ne aceleniz var. Bu şekilde yarım yamalak eklemekten iyidir bence.

Ben de yaptım ama katılıyorum :D
-Tema güzel gidiyor gibi.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eyvallah akşama footer ekliyip paylaşicam konu altindan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:raid -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping