Öncelikle img kodundaki class'ı kaldırıp center ekleseniz? HTML her daim kodlama içinde CSS'den üstün gelir o yüzden center çalışmayabilir. edit: Pikseller ekran boyutunda fark eder "%" kullanırsanız fark etmez.
Sitene 30 Ağustos Zafer Bayramı Ekle
|
30-08-2015 Saat: 02:05
(30-08-2015 Saat: 02:03)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(30-08-2015 Saat: 02:00)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(30-08-2015 Saat: 01:58)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Olmadı. Denedim yinede yok gerek yok zaten 1 günlük sizde normal duruyorsa sıkıntı değil. (30-08-2015 Saat: 02:04)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle img kodundaki class'ı kaldırıp center ekleseniz? HTML her daim kodlama içinde CSS'den üstün gelir o yüzden center çalışmayabilir. edit: Pikseller ekran boyutunda fark eder "%" kullanırsanız fark etmez.temanın genişliğinde pixel ile verdim, fark etmez yani.. tema genişliği px bu yüzde ile olursa asıl o zaman değişim olur.. ayrıca class ile değil arkadaşa index içinde verdim.. şuanlık hiçbir sorun yok....
vov.
(30-08-2015 Saat: 02:07)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(30-08-2015 Saat: 02:04)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle img kodundaki class'ı kaldırıp center ekleseniz? HTML her daim kodlama içinde CSS'den üstün gelir o yüzden center çalışmayabilir. edit: Pikseller ekran boyutunda fark eder "%" kullanırsanız fark etmez.temanın genişliğinde pixel ile verdim, fark etmez yani.. tema genişliği px bu yüzde ile olursa asıl o zaman değişim olur.. 1360px kullanıyorum ben, 960px bende geniş, 1920px kullanan arkadaşta ufak gözüküyor. O açıdan söyledim, Fakat kodda değil çerezlerde sıkıntı varmış gibi. edit: dediğim gibi benim ekran boyutundan tam gözüküyor. Düzelmiş olması lazım ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi