Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitene 30 Ağustos Zafer Bayramı Ekle
Öncelikle img kodundaki class'ı kaldırıp center ekleseniz? HTML her daim kodlama içinde CSS'den üstün gelir o yüzden center çalışmayabilir. edit: Pikseller ekran boyutunda fark eder "%" kullanırsanız fark etmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-08-2015 Saat: 02:03)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-08-2015 Saat: 02:00)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-08-2015 Saat: 01:58)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Olmadı.

Ekran Çözünürlüğünden Kaynaklanıyo Olabilir.

alakası yok, piksellerle değer verdik..
başka tarayıcı dene ama normal bende :)

Denedim yinede yok gerek yok zaten 1 günlük sizde normal duruyorsa sıkıntı değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-08-2015 Saat: 02:04)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle img kodundaki class'ı kaldırıp center ekleseniz? HTML her daim kodlama içinde CSS'den üstün gelir o yüzden center çalışmayabilir. edit: Pikseller ekran boyutunda fark eder "%" kullanırsanız fark etmez.
temanın genişliğinde pixel ile verdim, fark etmez yani.. tema genişliği px bu yüzde ile olursa asıl o zaman değişim olur..

ayrıca class ile değil arkadaşa index içinde verdim..

şuanlık hiçbir sorun yok....
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-08-2015 Saat: 02:07)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-08-2015 Saat: 02:04)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle img kodundaki class'ı kaldırıp center ekleseniz? HTML her daim kodlama içinde CSS'den üstün gelir o yüzden center çalışmayabilir. edit: Pikseller ekran boyutunda fark eder "%" kullanırsanız fark etmez.
temanın genişliğinde pixel ile verdim, fark etmez yani.. tema genişliği px bu yüzde ile olursa asıl o zaman değişim olur..

ayrıca class ile değil arkadaşa index içinde verdim..

şuanlık hiçbir sorun yok....

1360px kullanıyorum ben, 960px bende geniş, 1920px kullanan arkadaşta ufak gözüküyor. O açıdan söyledim, Fakat kodda değil çerezlerde sıkıntı varmış gibi.

edit: dediğim gibi benim ekran boyutundan tam gözüküyor. Düzelmiş olması lazım
m7ky7nwh.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping