https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube Kapak Fotoğrafı | #Burak Design
Aklımda yeni bir proje var, yeni bir grafik tasarım ekibi kuracağım. Youtube de kanalımız olacağı için bir kapak fotoğrafı hazırladım, yorumlarınız benim için değerlidir.
ngWaW1.png
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen bir grafik projesi oluşturacaksan 1-2 yıllık grafik deneyimin olması lazım. 1-2 günlük grafik deneyiminle iş yürümez..Hevesini kırmak istemem ama daha çok erken
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-08-2015 Saat: 17:24)Avogadro Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen bir grafik projesi oluşturacaksan 1-2 yıllık grafik deneyimin olması lazım. 1-2 günlük grafik deneyiminle iş yürümez..Hevesini kırmak istemem ama daha çok erken

3 4 aydır grafikerim, bu işte önemli olan kat ettiğin süre değil, kat ettiğin yoldur. Yani gelişmek önemlidir. Bir kişi 1 yılda gelişirken, başka bir kişi 4 ayda gelişebilir. Önemli olan azim ve hırstır.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende katılıyorum. Bak hevesii kırmak istemem ama bu işe senin gibi erken atılmak istiyen kişileri çok gördüm. Yürüdüğü 4-5 gün. Zaten şimdi gruba katılmak istiyen kişilerde bu işte daha tecrübeli kişilerin yanında olmak istiyeceklerdir.

Gelişmek kat ettiğin sürede demektir sen ne kadardır bu işi yapıyorsan o kadar çok bilgi öğrenirsin tecrübe kazanırsın 5-6 yıllı aşmış kişilerin bile daha yeni yeni öğrendiği şeyler kesinlikle vardır. Aslında benim burada yıkıcı değil yapıcı eliştiri yapmam lazım ama bir kişinin sana öğüt vermesi seni önemsediği anlamına gelir.

İnşallah bu yazdıklarımı başka yönlere çekmezsiniz.

Esenlikler dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Niye başka yöne çekeyim canım. Zaten çok büyük bir plan olmayacak bu, benim seviyemdeki grafikerleri toplayıp bir ekip kuracağız.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok çok çok erken gerçekten, 3-4 aydır grafik tasarımla uğraştın diye grafiker yada grafik tasarımcı olmazsın (Grafiker olmak için kursa gitmen, grafik tasarımcı olmak için üniversitede bilişim teknolojileri grafik tasarım bölümüne gitmen gerekir)

Grafik tasarımın amacı sizin yaptığınız tasarımlardan çok uzak, orada bize bu çalışmaları değil sade bir logo yapmamızı, bir kuş ve bir sandalyeden nasıl bir logo üretileceğini gösterecekler. Tek Photoshop değil, Illustrator, Corel Draw gibi programlar ile (En çok Illustrator ve Photoshop) nasıl maskot yapılacağını gösterecekler.

3-4 ay karmaşık tasarımlar yapıp grup kurmak yerine, 6 yılını sade bir tasarım yapmaya adaman daha uygun olur. Hem profesyonel olursun, hem de çeşitli markaların grafik tasarımcısı olup, oradan aldığın para yetmez ise idemama gibi sitelerde logo isteyen şirket yada kuruluşlara min. 350TL'den logo vs. satabilirsin
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping