https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlatan Ibrahimović | Wallpaper | #Burak Design
Her zaman ki gibi yorumlarınız benim için değerlidir...

RVPgJG.png
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş ellerine sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumun için teşekkürler.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Renderi Tam Oturtamamışsın.Arkaplanda Kullandığın Wallpaperler Uyumsuz Olmuş.Genel Olarak Bakarsak Fena Değil Biraz Benim Tarzıma Benzemiş.Eline Sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-08-2015 Saat: 11:36)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Renderi Tam Oturtamamışsın.Arkaplanda Kullandığın Wallpaperler Uyumsuz Olmuş.Genel Olarak Bakarsak Fena Değil Biraz Benim Tarzıma Benzemiş.Eline Sağlık :)

Mor yapıyorum atakaj tarzı oluyor, sarı yapıyorum Novruz tarzı oluyor, ne yapacağımı şaşırdım ben ama :D

Yorumun için teşekkür ederim. Renderi oturtmada sorun yaşıyorum zaten.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-08-2015 Saat: 11:39)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-08-2015 Saat: 11:36)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Renderi Tam Oturtamamışsın.Arkaplanda Kullandığın Wallpaperler Uyumsuz Olmuş.Genel Olarak Bakarsak Fena Değil Biraz Benim Tarzıma Benzemiş.Eline Sağlık :)

Mor yapıyorum atakaj tarzı oluyor, sarı yapıyorum Novruz tarzı oluyor, ne yapacağımı şaşırdım ben ama :D

Yorumun için teşekkür ederim. Renderi oturtmada sorun yaşıyorum zaten.

Sarı Olduğu İçin Demedim Genel Olarak Baktım.Genellikle Mavi Tonlu Tasarımlar Yaparım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vallahi hiç benzer yapmaya çalışmadım, ama benzemiş işte :D

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkaplana stadyum koy. Yoksa bir bağlantısı olmuyor karakter ile.
Sonradan üstüne ekliyeceğin katmanda karışımları kullanabilirsin. Daha güzel duracaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sunduğun öneri için teşekkürler.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Renderı da efektlerin arasına bir yere koy uyumsuz olmuş böyle. Onplanda olacak birkaç flare vb. şeyler de eklemelisin. Onun dışında iyi gibi eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumun için teşekkür ederim.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel...

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık güzel olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumun için teşekkürler.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping