Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Siteniz İçin Duyuru Panosu Yapılır Her Temaya Uygun
Arkadaşlar Forum Siteniz İçin Duyuru Panosu Yapılır. Her Temaya Uygun Yapılır.
Yapmak İsteyen Arkadaşlar Varsa Yorum Olarak Mesaj Atabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam iletişime geçin :) siteme coder olarak gelebilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu an için işlerim var ama daha sonra bakarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim foruma footer alanı lazım ama ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresiniz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
greatfrm 10trnet dışı :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ö.M Gel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2015 Saat: 14:09)#Oxygen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benim foruma footer alanı lazım ama ?

Her konuya gereksiz yorum atma diyorum sana. Bunu özel mesaj olarak gönderebilirdin? Sana kaç kere sözlü uyarı verdim? Konuyla ilgisiz yorum atana kadar özel mesaj gönderebilirdin. 
-Uyarı puanı aldınız.
(Birde zaten her gün yorumlarını takip ediyorum çok açık şekilde post kasıyorsun. Bir konuya 10 mesaj atıyorsun. Bilal abi (bilsoft) daha önceden seni uyarmış art arda yorum atma, onun yerine tek mesajda birleştir hepsini demiş. Fakat sen dinlememişsin.)

İyi günler...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngeL yeter ama bu konu ne için açıldı onu söyle bana ? nasıl bir forum oldu git gide batıyor forumun şenlenmesi lazımken batırıyorsun sen ve senin gibi 1 kaç admin şurda sevdiğim 3 yetkili var bir @bilsoft uyarı vermiş olabilir suçumuz vardır ama sende yeter artık özür dilerim haddimi aşmış olabilirim ama k.b
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
[quote pid='521925' dateline='1437214616']
#Oxygen@DeathAngeL yeter ama bu konu ne için açıldı onu söyle bana ? nasıl bir forum oldu git gide batıyor forumun şenlenmesi lazımken batırıyorsun sen ve senin gibi 1 kaç admin şurda sevdiğim 3 yetkili var bir @bilsoft uyarı vermiş olabilir suçumuz vardır ama sende yeter artık özür dilerim haddimi aşmış olabilirim ama k.b
[/quote]

Forumun battığı falan yok, bir kaç kişiden duyduğunuz sözlerle destek batıyor demeyin lütfen.

Konu Başlığı: Forum Siteniz İçin Duyuru Panosu Yapılır.

Senin attığın yorum bununla alakalı bile değil, kuralları tekrar okumanı rica ediyorum. 

İyi günler...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alakası yok enimi footer code grubuna giriyor ve bende code grubundan footer konusunda yardım istedim neyse nasıl biliyorsanız öyle yapın , istersen banla herşeye post kasma gidin @Avant2 ye uyarı puanı perin adam her gereksiz şeye konu açıyor benim ki yine mantıklıca
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2015 Saat: 14:22)#Oxygen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Alakası yok enimi footer code grubuna giriyor ve bende code grubundan footer konusunda yardım istedim  neyse nasıl biliyorsanız öyle yapın , istersen banla herşeye post kasma gidin @Avant2 ye uyarı puanı perin adam her gereksiz şeye konu açıyor benim ki yine mantıklıca

AvanT2 kasıyor mu görmedim, forumuda 7/24 aktif değilim. Hiç kimse değil. Her açılan konuyu ben denetleyemem. Elimden geleni gördüklerimle ilgilenmeye çalışıyorum.

Konuyu batırmayalım, daha fazla devam ettirme.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1. Son açıklamanı yapıyorsan bizimde yapma hakkımız var sen nereye açıklama yaptıysan bende oraya yapma hakkım var.
2. sen 7/24 aktif değilsin ama ben nerdeyse 7/24 aktif diyebilecek kadar aktifim ve konularla ilgileniyorum demişsin , ben tüm konulara bakıyorum ;) sen kafanı rahat tut bu 420 yorum post kasmayla alakası yok tüm konularla ilgilenmeye çalışıyorum zaman zaman yorumda atmadığım konular hangi konuya yorum attın diyorsan link atarım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim Forumuma Yapabilirmisin?
Forumun Linki:http://onlinehack.10tr.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neden olmasın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: