Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bütün sitelerde her yerde reklam var.
Arkadaşlar önce sadece 10TR.NET'e sandım fakat bazı sitelere daha girdim odaarrow-10x10.png aynı. Acaba bunun sebebi nedir? Birde hangi yazıya tıklasam reklam sitesine yönlendiriyor.

NOT: Kullandığım tarayıcı Google Chrome.

Örnek:

QA6VQk.png
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayarına virüs bulaşmış. Diğer adıyla malw@re bir şekilde temizlemen gerekiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hangi programla temizleyebilirim peki? Ve sadece Google Chrome'de var sanırım bu virüs? Diğer tarayıcıdan girdim sorun yoktu.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2015 Saat: 11:39)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hangi programla temizleyebilirim peki? Ve sadece Google Chrome'de var sanırım bu virüs? Diğer tarayıcıdan girdim sorun yoktu.

Sıkıntı olmaz sa GoogleChrome silip tekrar yükleyebilirsin. Ya da ayarlardan en alttan gelişmişe tıkla sonra ayarları sıfırlayın de. Ardından eklentilerin hepsini devre dışı bırak ve ya sil. Yine olmaz ise yorum at program öneriyim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2015 Saat: 11:39)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hangi programla temizleyebilirim peki? Ve sadece Google Chrome'de var sanırım bu virüs? Diğer tarayıcıdan girdim sorun yoktu.

Malwarebyte anti malware ile temizleyebilirsin bu siteden indirebilirsin
Kod:
https://www.malwarebytes.org/

Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler gerek kalmadı tarayıcımı değiştirdim ve sorun kalmadı...

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2015 Saat: 11:45)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Malwarebyte anti malware ile temizleyebilirsin bu siteden indirebilirsin

Kod:
https://www.malwarebytes.org/

Eğer buda olmaz ise reklamın olduğu güne mesela dün yok ise bu sabah olduysa yada 2 gün önce yok ise 2 gün önceye sistem geri yükleme yap. NOT : Yüklediğin son programlar gider fakat dosyalar gitmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cözümünü biliyordum.Ama gerek kalmamıs.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardımlar için çok teşekkürler arkadaşlar... Dediğin gibi Ufuk aynen öyle artık gerek kalmadı.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil burak Özel Mesaj'dan ulaşılıp sorun çözülmüştür #Lock
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu virüsler sen başka tarayıcı kullansanda işlemcini zorlayacaktır. Sana tavsiyem bi temizlik yapman.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öneri için teşekkürler :)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
http://www.tamindir.com/adwcleaner/
bunu indir burak çok faydalı benimde sabahtan vardı bunu indirdim süper bir temizlik yaptı pcyi :) virüs 0 reklam 0
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu virüs indirdiğin programlardan kaynaklanıyor olabilir. Bende de vardı, ben "Uzantılar" bölümünden hepsini sildim. Bir de "mystart search" vardı. Onu da Denetim Masası'ndan kaldırdım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2015 Saat: 11:47)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler gerek kalmadı tarayıcımı değiştirdim ve sorun kalmadı...

Çok yanlış yaptın kardeş o virüsü tanırım tam 4 ay uğraştırmıştı beni ilk önce google chorme dan başlar ve zamanla büyür inanki diger tarayıcılarına kadar girecektir sonradan sen virüs taraması yaparken 1-2 günlügüne kaybolur ve tekrar gelir ben formatla halletmiştim hicbir program işe yaramamaıştı ve senin hatana düşmüştüm chorme da başlamıştı mozilla kullanıyordum 1-5 gün arasında bir baktim mozilla ie7 chorme hepsinde var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping