https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rütbe İstek
Site Adresi(Url): kafanagoreforum.10tr.net
Rütbede Kullanılacak Resim (Slogan): Her rütbenin başında veya sonunda kendisine ait resim veya ikon ama bu kullanılacak ikonların oyun dışında olması daha güzel olur.
Yazılacak Yazı: Herhangi bir kısımda KafanaGoreForum yazısı küçük bir şekilde yazarsa güzel olur.
Rütbe Boyutu: 150x50
Yapılacak Rütbeler: Sahip - Admin - Super Modetor - Moderator - Emektar - Bölüm Şefi - Grafiker
yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Akşama doğru yapıverem ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Akşama hazır olur :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne akşammış gelmez oldu.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2015 Saat: 04:47)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne akşammış gelmez oldu.

:D :D  @DeathAngeL  @newsong30
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 19:52)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Akşama doğru yapıverem ;)

Özelden yazıyorsunuz her konuya yardım ediyorum diye fakat etmediğiniz konular görüyorum.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu konuda haklsının Abdullah abi. Yapacağım dedim fakat yapmamışım. Daha doğrusu yapmayı unutmuşum.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2015 Saat: 17:21)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Abdullah abi ben grafiker adayı değilim, bölüm şefi adayıyım :) Yani her konuya yardım etmek zorunda değilim ama bu konuda haklsını yapacağım dedim fakat yapmamışım. Daha doğrusu yapmayı unutmuşum. İlgileniyorum :)

Bu sistemde adaylık yok yoksa ben mi yanlış biliyorum.Adaysan madem üstünde bir rank görmem lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam şuanki pc'de CS4 Var ben CS4'te iyi rütbe yapamıyorum. Az önce yaptım berbat oldu. Diğer rütbelerimi Güzel Yapıyorum CC İle
CC:  qYoBMB.png
CS4: 0qYpZL.png

Aynı zamanda unutmuşum :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aday derken yanlış anlaşılmasın... Demek istediğim başvurum var ve buda adaylık oluyor :)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Al dostum;
RYW8jn.pngpgdMOn.pngNqz8jL.pngYBY8oE.pngEYXWjB.pngj59rdD.pngBMqWjQ.pngogbqJR.pngl7MPAg.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2015 Saat: 17:35)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Al dostum;
RYW8jn.pngpgdMOn.pngNqz8jL.pngYBY8oE.pngEYXWjB.pngj59rdD.pngBMqWjQ.pngogbqJR.pngl7MPAg.png

Burdan bişey çıkmayınca bende başkasına yaptırdım ama sağol dostum çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bunlar daha güzel olmuş :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping