Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Point Blank | Cover Work
Yeni Bir Tasarımla Karşınızdayım..
62OJV9.png
Arkaplan bana aittir(Oyundan kendim SS aldım);
PHP Kod:
http://i.hizliresim.com/rQr5R7.jpg 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oo eline sağlık süper.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi olmuş :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok İyi Olmuş Eline Sağlık O Kadar beğendimki anlatamam yani o derece :D Yazı filan çok şekil o kadar iyiki ben error :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-07-2015 Saat: 20:28)Rexson Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oo eline sağlık süper.

Teşekkürler :)

(02-07-2015 Saat: 20:28)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İyi olmuş :)

Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-07-2015 Saat: 20:29)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok İyi Olmuş Eline Sağlık O Kadar beğendimki anlatamam yani o derece :D Yazı filan çok şekil o kadar iyiki ben error :D

Çok Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş ellerine sağlık. Lakin bir tavsiyem olacak. Bu kadar güzel cover tasarımları yapıyorsun iyi güzel, ama logonu daha can alıcı noktalara koy bence. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-07-2015 Saat: 20:31)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş ellerine sağlık. Lakin bir tavsiyem olacak. Bu kadar güzel cover tasarımları yapıyorsun iyi güzel, ama logonu daha can alıcı noktalara koy bence. :)

Logoyu Çalınmaya Karşı Koyuyorum Zaten Pek Zaman Harcamıyorum.Önerinizi Dikkate Alacağım Yinede.Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Orjinal hali konuya eklenmiştir..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resmî sayfasına eklenecek derecede. Çok begendim ben. Seninle point blank atacaktık bi atamadık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-07-2015 Saat: 03:37)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resmî sayfasına eklenecek derecede. Çok begendim ben. Seninle point blank atacaktık bi atamadık :)

Teşekkürler.Daha iyi ola bilir diye düşünüyordum ben.Yoğunluktan unutmuşum atarız bir ara :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping