Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Critic Rank | PSD
Bu Tarz Ranklar Son Zamanlarda Moda Oldu Gibi.Bende Yapayım Dedim.Basit Ve Hızlı Bir Çalışma Oldu.Kullanmanız İçin PSD Eklendi..
GYXVDV.png

PSD:
PHP Kod:
http://dosya.co/6tqk1pg9ykd1/Critic_Rank.psd.html 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler, photoshop cs6 indirebilseydim kullanırdımda. Formattan sonra silindi. Ve güzel olmuş .
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-06-2015 Saat: 11:33)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler, photoshop cs6 indirebilseydim kullanırdımda. Formattan sonra silindi. Ve güzel olmuş, tıpkı aynısı.

Adobe Cretive Cloud`dan Son Sürüm İndire Bilirsin.Teşekkürler.Tıpkısı Aynısı Derken?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Novruz Yanlış yazmışım Novruz. Acaba özelden indirebileceğim bir link verir misin?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-06-2015 Saat: 11:39)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Novruz Yanlış yazmışım Novruz. Acaba özelden indirebileceğim bir link verir misin?
Google`a Adobe Cretive Cloud Yazıp İndirip Oradan.Photoshop CC 2014 Sürümünü İndire Bilirsiniz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Emeğinize Sağlık Güzel Bir Çalışma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Hoş Ranklar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız İçin Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmuş Eline Sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Moda olmadı ben yaptım :P
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-06-2015 Saat: 17:07)Copsilo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Olmuş Eline Sağlık
Teşekkürler..

(13-06-2015 Saat: 11:13)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Moda olmadı ben yaptım :P

Serdarda Yapmıştı Buna Benzer :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping